Salibandyn A-juniorien kauden huipentuma on ovella

7.3.2011

Pitkä matka on tällä kaudella tultu, paljon on pelejä pelattu ja lopputuloksena on tuleva viikonlopun karsinnat SM-sarjaan. Kausi oli aikalailla odotusten mukainen tiettyyn pisteeseen asti. Kulminaatiopisteenä voisi käyttää jatkosarjan ensimmäistä ottelua AC HaKin kakkosjoukkuetta vastaan, johon tuntui olevan erinäisistä syistä hienoinen
viha/rakkaus-suhde. Kuitenkin tuo ottelu hävittiin äärimmäisen niukasti 1-2 ja tämä ottelu poiki sellaisen draivin että parempi vain kirjoittaa tulokset tähän ja antaa niiden puhua puolestaan:

PakVi - AC HaKi II 1- 2
Derius - PakVi 1- 6
PakVi - Rangers 7- 5
GrIFK - PakVi 2-14
PakVi - SB Vantaa 13- 1
AC HaKi II - PakVi 5- 6
PakVi - Derius 12- 4
Rangers - PakVi 3- 6
PakVi - GrIFK 14- 2
SB Vantaa - PakVi 6-18
PakVi - AC HaKi II 7- 3

Jatkokarsinnassa ensin piti tulla vastaan mm. liigapelaajia vilisevä Loviisan TOR mutta eksyivätkö matkalla Myllypuroon vai mikä niin ottelu ei edes alkanut ja tiedossa finaali kestokarsija Pauhua vastaan. Huhujen mukaan Pauhu olisi jo tarjonnut tulevaa sarjapaikkaansa eräälle pääkaupunkiseudun joukkueelle, koska karsinnat ovat... no, karsintoja.

Kuitenkin siis Pauhu kohtasi Pakilan Visan tuossa ratkaisevassa ottelussa ja vaikka kuinka yritti tuo maineikas seura niin kuinkas kävikään: edes filmaaminen ei auttanut kun Visa tuli ja voitti 9-7. Tämä vie siis tulevaksi viikonlopuksi Campoon kotikentälle jossa vastassa ovat Indians, KSS Kuopiosta ja SalBa Salosta. Joukkueet on mitä on, siihen en sen enempää lähte keskittymään.

Joskus viime kesäharjoittelun lopulla kun alettiin miettimään tavoitteita niin se jotenkin vaan unohtui ja näin ollen tässä on erittäin paineeton olo lähteä pelaamaan. Pelien alla tunnelma on yhtä leppoisa kuin aina ennenkin ja turha junnumainen touhu jätetään muiden huoleksi. Pelataan pelit ja katsotaan sitten. Lähes poikkeuksetta erinäisissä ennakoissa meidät on teilattu aivan täysin, mutta so what. Pelit voitetaan pelaamalla ja sitten vasta
paukutellaan henkseleitä, mikäli aihetta on. Tuloksellisia tavoitteita on lähinnä kiusata isompia ja ennenkaikkea, NAUTTIA pelistä.

Valitettavan usein monelta joukkueelta tämä unohtuu tuloksenhakuisuuden ajaessa edelle. Myös meitä on pidetty yhden-kahden pelaajan ihmeenä, mutta tähän on hyvä todeta,
että eihän peliä saa edes aloittaa vähemmällä kuin viidellä kenttäpelaajalla ja maalivahdilla. Pelit voitetaan joukkueena ja vaikka meillä on Makea, Villua, Lebaa, Jopia, Henkkaa (ei Mikkola, sori :D), Perttua sun muita, niin nämä herrat ovat osa vain äärimmäisen hyvin harjoitettua koneistoa.

Vai pitäisikö tähän todeta että kesätreenejä ei ollut ja helmikuun alusta lähtien treeneissä on vain höntsätty? Mikä on oikea laita, se jääköön nähtäväksi.


Jos joku sattuu olemaan lauantaina ja/tai sunnuntaina vailla parempaa tekemistä, niin tässä ohjelma peleille:

1366   12.03.2011 10:30 PA1DLS-B          Indians - PakVi   Campo-Sport 3
1363   12.03.2011 20:00 PA1DLS-B          PakVi - KSS         Campo-Sport 3
1367   13.03.2011 09:00 PA1DLS-B          PakVi - SalBa      Campo-Sport 3


2          13.03.2011 13:00 PA1DLS-kars.    B2 - A2                 Campo-Sport 3
1          13.03.2011 14:15 PA1DLS-kars.    A1 - B1                 Campo-Sport 3

Otteluohjelma on mitä on, siihen enempää kantaa ottamatta voidaan todeta että tervetuloa katsomaan laadukkaita pelejä maaseudun joukkueita vastaan.
Kyllä, myös Espoo kuuluu niihin. :D