Salibandyn C96-pojat voiton päässä SM-finaalista

10.4.2011

Ottelu on ratkennun Visan poikien voittoon.
Pakilan Visan tyylikkäin valmentajakaksikko, Teemu ja Vili Vanhala.

SM-välierien ensimmäisessä osaottelussa PakVi voitti kotikentällään Loppi Floorball Teamin 10-4 (0-2, 4-1, 6-1). Toinen osaottelu pelataan Forssassa 16.4. Loppuottelupaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Campo-Sportin kolmoskentälle oli ahtautunut 152 silmäparia seuraamaan SM-välierien avauskamppailua PakVi - LFT. Ensimmäisessä erässä PakVi loi useita maalipaikkoja ja paine oli LFT:n päässä, mutta maaleja loppilaisten päähän ei tehty. LFT sen sijaan pääsi iskemään avausmaalin PakVin puolustuksen heikosta purkupallosta ajassa 06:17. LFT teki toisen maalinsa ylivoimalla ajassa 19:56 - neljä sekuntia ennen erän päättymistä - alivoimanelikon unohdettua hyökkääjän vapaaseen paikkaan.

Toiseen erään PakVi sai hyvän alun, ja kun peliä oli pelattu 22:03 pääsi Toivo Osei iskemään PakVin kavennuksen Miska Mäkisen esityöstä. Pelikello näytti aikaa 26:24, kun Sebastian Dahlström teki Lauri Näräsen syötöstä PakVin tasoitusmaalin ja LFT otti aikalisän.

Aikalisän jälkeen LFT pisti painetta PakVin päätyyn ja joukkueen kapteeni veikin LFT:n uudestaan johtoon ajassa 27:14. PakVi pääsi erän aikana rinnalle ja ohi, ensin Arttu Häkkinen pääsi läpiajoon ajassa 34:45 ja Kaius Klemetin tehtyä maalin edestä ajassa 36:46 PakVin ensimmäisen ylivoimamaalin pudotuspeleissä. Kun Otto Lehkosuon rangaistus pelattiin vielä pois ilman takaiskuja, erä PakVille 4-1 ja tilanne kahden erän jälkeen 4-3.

Kolmannessa erässä PakVi menikin lopulta menojaan eikä LFT enää pysynyt mukana. Dahlström, Näränen ja kapteeni Tuomas Harjula tekivät kukin maalin mieheen ja tilanne oli 7-3 kun peliä oli pelattu 55:15. LFT kavensi vielä 28 sekuntia myöhemmin, muttei päässyt tekemään lisämaaleja. PakVi sen sijaan onnistui vielä kolmesti ja loppulukemat kirjattiin PakVille 10-4.

Toinen osaottelu pelataan Forssassa Rehti-Areenalla 16.4 ja mahdollinen kolmas osaottelu Campo-Sportin ykköskentällä 17.4. Jatkoonpääsyyn vaaditaan kaksi voittoa.

Ottelun pöytäkirja

LFT:n otteluraportti

Toisessa välierässä kohtasivat TPS ja Classic ja ottelu päättyi 5-4 TPS:n hyväksi.