Salibandyn C96-pojat voiton päässä SM-finaalista

10.4.2011

Ottelu on ratkennun Visan poikien voittoon.
Ottelu on ratkennun Visan poikien voittoon.
Pakilan Visan tyylikkäin valmentajakaksikko, Teemu ja Vili Vanhala.
Pakilan Visan tyylikkäin valmentajakaksikko, Teemu ja Vili Vanhala.

SM-välierien ensimmäisessä osaottelussa PakVi voitti kotikentällään Loppi Floorball Teamin 10-4 (0-2, 4-1, 6-1). Toinen osaottelu pelataan Forssassa 16.4. Loppuottelupaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Campo-Sportin kolmoskentälle oli ahtautunut 152 silmäparia seuraamaan SM-välierien avauskamppailua PakVi - LFT. Ensimmäisessä erässä PakVi loi useita maalipaikkoja ja paine oli LFT:n päässä, mutta maaleja loppilaisten päähän ei tehty. LFT sen sijaan pääsi iskemään avausmaalin PakVin puolustuksen heikosta purkupallosta ajassa 06:17. LFT teki toisen maalinsa ylivoimalla ajassa 19:56 - neljä sekuntia ennen erän päättymistä - alivoimanelikon unohdettua hyökkääjän vapaaseen paikkaan.

Toiseen erään PakVi sai hyvän alun, ja kun peliä oli pelattu 22:03 pääsi Toivo Osei iskemään PakVin kavennuksen Miska Mäkisen esityöstä. Pelikello näytti aikaa 26:24, kun Sebastian Dahlström teki Lauri Näräsen syötöstä PakVin tasoitusmaalin ja LFT otti aikalisän.

Aikalisän jälkeen LFT pisti painetta PakVin päätyyn ja joukkueen kapteeni veikin LFT:n uudestaan johtoon ajassa 27:14. PakVi pääsi erän aikana rinnalle ja ohi, ensin Arttu Häkkinen pääsi läpiajoon ajassa 34:45 ja Kaius Klemetin tehtyä maalin edestä ajassa 36:46 PakVin ensimmäisen ylivoimamaalin pudotuspeleissä. Kun Otto Lehkosuon rangaistus pelattiin vielä pois ilman takaiskuja, erä PakVille 4-1 ja tilanne kahden erän jälkeen 4-3.

Kolmannessa erässä PakVi menikin lopulta menojaan eikä LFT enää pysynyt mukana. Dahlström, Näränen ja kapteeni Tuomas Harjula tekivät kukin maalin mieheen ja tilanne oli 7-3 kun peliä oli pelattu 55:15. LFT kavensi vielä 28 sekuntia myöhemmin, muttei päässyt tekemään lisämaaleja. PakVi sen sijaan onnistui vielä kolmesti ja loppulukemat kirjattiin PakVille 10-4.

Toinen osaottelu pelataan Forssassa Rehti-Areenalla 16.4 ja mahdollinen kolmas osaottelu Campo-Sportin ykköskentällä 17.4. Jatkoonpääsyyn vaaditaan kaksi voittoa.

Ottelun pöytäkirja

LFT:n otteluraportti

Toisessa välierässä kohtasivat TPS ja Classic ja ottelu päättyi 5-4 TPS:n hyväksi.