Elokuisen katutapahtuman ilmoittautuminen on avautunut

13.6.2011

Pakilan Visan 75-vuotisjuhlavuoden päätapahtuman järjestelyt etenevät aikataulussaan. Ilmoittautuminen katukoriksen ja katusählyn turnaukseen sekä maastojuoksukilpailuihin on avautunut. Kesää siis otteluihin tiimisi ja ilmoittaudu. Tai lähde kokemaan keskuspuiston hyvät lenkkipolut maastojuoksukisoihin. Tavataan siis mahdollisimman runsaslukuisesti sunnuntaina 21.8. Paloheinän ulkoilumajan ympäristössä.

Pakilan Visa viettää 75-vuotis juhlavuotta  järjestämällä päätapahtumana liikunnallisen katutapahtuman Paloheinän ulkoilumajan ympäristössä. Luvassa on 70-vuotisjuhlan tavoin mielenkiintoisia katukoris, katusähly ja maastojuoksukilpailuja. Lisäksi paikalla on myös muuta mielenkiintoista seurattavaa. Ohjelmalavalla soittaa bändi, pienemmille on pomppulinnoja, Pakinkylän VPK esittelee toimintaansa sekä alueella järjestetään kirpputori (autokirppis). Ja muutakin mukavaa on vielä tulossa kunhan saamme vielä niistä varmistuksen.

Ja sokerina pohjalla. Tilaisuudessa julkistetaan Pakilan Visan 75-vuotis historiakirja, jonka on Suomen urheiluarkiston erikoistutkija Ossi Viidan kirjoittama.

Tästä linkistä katutapahtuman pääsivulle josta löydät linkit eri lajien ilmoittautumislomakkeisiin....