Tenavaliikkari 1-2 vuotiaille aloittaa ensi syksynä

12.6.2011


Tenavaliikkari on tarkoitettu 1-2- vuotiaille naperoille, jotka osaavat jo kävellä ilman tukea. Liikkari kokoontuu kerran viikossa syksyn 2011 ja kevään 2012 ajan. Liikkari on suunnattu lapsille, mutta joka kerta tulisi aikuisen olla lapsen mukana. Kyseessä ei kuitenkaan ole "äiti-lapsi" jumppa. Vanhemman mukanaolo varmistaa jokaisen lapsen turvallisen leikkimisen.

Kerhon tarkoituksena on tutustua tähän kiehtovaan maailmaan liikunnan muodossa. Kukin lapsi saa osallistua taitojensa ja kiinnostuksensa mukaan erilaisiin liikkeisiin ja välineisiin. Tutustumme omaan kehoon ja harjoittelemme mitä kaikkea sen avulla voimmekaan tehdä. Koemme onnistumisia ja oivalluksia turvallisessa ympäristössä. Tässä kerhossa saa mennä ja kokeilla.

Kerho maksaa 50€ syksy ja 50€ kevät. Maksu sisältää kerhon lisäksi lapsille vakuutuksen. Lasku maksetaan vasta kolmen tutustumiskerran jälkeen.

Varusteiksi riittävät sisävaatteet. Lapsen liikkumisen mukaan voi harkita T-paitaa ja shortseja. Erillisiä sisäkenkiä ei välttämättä tarvitse puhtaat lenkkarit tai sisätossut käyvät. Kerhoon voi tulla myös paljain jaloin.

Tenavaliikkarin ohjaajana toimii Tarja Saarnikoski.

Ilmoittautumiset tenavaliikkarin sivulta löytyvällä lomakkeella. Tenavaliikkariin otetaan mukaan 15 ensin ilmoittautunutta lasta / huoltajaa.