Minipojille kultaa jatkoajalla, A-tytöt hopealle EHBT-turnauksessa

28.8.2011

Kultaa ja kunniaa...
Kultaa ja kunniaa...

Yli 300 joukkueen voimin Espoossa pelattu EHBT-turnaus päättyi iloisiin visalaistunnelmiin, kun minipojat taistelivat fun-sarjan turnausvoittoon. Finaali Warttibasketia vastaan venyi jatkoajalle, jolla PakVi kuittasi 30-25 (24-24) voiton.

Minipoikien finaalin aluksi PakVi karkasi jo 7 pisteen johtoon, mutta toisella puoliajalla Wartti nousi kori korilta tasoihin ja ohi. Visalaiset paransivat levypallopeliä ja pääsivät takaisin peliin mukaan. Kuusi sekuntia ennen loppua peli oli tasan ja WB:llä sisäänheitto. Aikalisällä sovittiin, että syöttö pitää saada poikki ja siinä onnistuttiin. Jatkoajalla puolustus oli rautaa ja voittoon tarvittavat pisteet tehtiin näyttävästi. Visalaisten juhlat hikisessä Esport Centerissä olivat valmiit alkamaan!

A-tyttöjen turnausurakka päättyi tappioon nopeaa Raholan Pyrkivää vastaan 30-48. Visalaisten heitto ei uponnut, vaikka hyviä tilanteita saatiin rakennettua. Tyytyväisiä voidaan silti olla, koska ensimmäiset omat harjoitukset pidetään tulevalla viikolla. Aamupäivän pelissä tsempparina palkittiin Julia ja finaalissa Neneh.