Eero piirtää kuviot kohdalleen....
.... ja sitten vaan pelikentälle toteuttamaan niitä.
Taistelu levypalloista on lähes yhtä kovaa kuin miesten EM-kisoissa.
Kuvat päivän ensimmäisestä ottelusta PakVi 1 - PakVi 36ers

Pakilan Visan kolme miesten koripallojoukkuetta ratkaisivat seuramestaruuden sunnuntaina 11.9. Mäkelänrinteen uintikeskuksen salissa pelatussa turnauksessa. Jännittävien pelien jälkeen voittaja saatiin selville ja uudelle kiertopalkinnolle koti vuodeksi.

Pakilan Visa 1 - Pakilan Visa 36ers 68 - 57

Visan miesten 1 -joukkueen ja 36ersien ottelu käynnistyi vauhdikkaasti kummankin joukkueen totutellessa kesäkauden jälkeen tuomareiden edessä pelailuun. Alun onnistumisien jälkeen Miesten Ykkönen jäätyi hyökkäyspäässä 36ersin puolustuksen edessä. Monien pallonmenetysten ja riistojen lopputuloksena 36ers pääsi nopeisiin hyökkäyksiin ja nostelemaan helppoja koreja ajojen päätteeksi. Toisella neljänneksellä 36ers jätti Miesten 1:sen hyvällä puolustuksella 7 pisteeseen. Puoliajalle mentiin 36ersin 37-23 johdossa. Puoliajan jälkeen valmennusjohto onnistui valamaan Ykkösen hyökkäypään hurmokseen. 36ersin heittopelin takerrellessa neljännes meni Ykköselle 28-8. Viimeinen neljännes taisteltiin tasaväkisesti. Miesten ykkönen onnistui pitämään johtonsa otteluun loppuun asti.

PakVi 36ers - Pakvi Stars 44 - 66

Starsit pääsi aloittamaan 36ersiä vastaan tuoreilla jaloilla. Tämä saattoi näkyä 36ersin juoksupelin nihkeydessä, mutta ei Starsitkaan kovaa vauhtia pitäneet, koska paikalle oli saapunut vain 6 pelaajaa. Starsin pelitaktiikka oli selvä, makaava äijäpaikka. Pelitaktiikka toimi hyvin sillä 36ersin ajot pysähtyivät korinalusseinämään nimelta Mikko & Kalle. 36ersin heittopelin takerressa olivat nuoret lupaukset vailla syömähampaita. Starsit puolestaan pyrkivät pelaamaan korin alle, josta he nostelivat kuppeja suht helposti noin 50 kg massaylivoimalla. 36ersin toisen neljänneksen heikon esityksen jälkeen (7 pistettä) puoliajalle mentiin tilanteessa 19 - 39. Loppu olikin sitten kuvioiden treenausta ja kauteen valmistautumista.

PakVi Stars - PakVi 1 45 -72

Finaaliottelu muistutti enemmänkin kymmenen miehen sauvakävelymaratoonia kuin huippukoripalloilua. Molempia joukkueita painovat rankan turnauksen aikaisemmat ottelut. Starsin yhden vaihtomiehen taktiikka oli tosin vaatinut enemmän veroja vauhtipelistä. Lepposaissa tunnelmissa edennyt ottelu ratkesi Ykkösen jalkojen parempaan liikkeeseen. Starsien väsyttyä Ykkönen pääsi juoksemaan helppoja koreja. Ykkönen osui bonusviivan takaa paljon Starseja paremmin, kolmoset 10 - 2 Ykköselle.

Mikko Kytömäki 12p
Timo Tervo 10p
Kalle Hakonen 8p

Miehet 1:
Marko Mannila 16 p
Esa Tiusanen 15 p

Eli tällä kertaa Pakilan Visan Mestaruusturnauksen voitti, nimestä päätellen, Miesten 1 -joukkue. Ei tosin pidä unohtaa, että pelit olivat suurimmilta osilta tasaisia ja odotamme innolla ensi vuoden turnausta ja kuka pääsee nostamaan uuden halutun mestaruuspokaalin voitonjuhlissa.

Joukkueiden MVP:t olivat:
Miehet 1: Marko Mannila
Pakvi Stars: Arto Keski-Nikkola (Niksu)
PakVi 36ers: Timo Nuutinen