Pakilan Visan 75-vuotis historiakirja esiteltiin Paloheinän kirjastossa

28.9.2011

Ossi Viita luennoi Pakilan Visan historiasta ja 75-vuotis historiakirjan kirjoittamisesta.
Ossi Viita luennoi Pakilan Visan historiasta ja 75-vuotis historiakirjan kirjoittamisesta.
Kirjan voi tilata näiltä nettisivuilta
Kirjan voi tilata näiltä nettisivuilta

Paloheinän kirjastoon oli saapunut tiistaina 27.8. mukavasti Pakilan Visan historiasta ja 75-vuotis historiakirjan kirjoittamisprojektista kiinnostuneita henkilöitä. Joukossa oli ilahduttavasti myös Pakilan seudun muiden urheiluseurojen ja järjestöjen edustajia.

Historiakirjan kirjoittaja Ossi Viita selosti yleisellä tasolla järjestöhistorian tallentamiseen liittyviä seikkoja sekä kertoi miten Pakilan Visan 75-vuotis historiakirja syntyi. Kaikkein tärkeimpinä seikkana Viita mainitsi, että kirjan suunnittelu kannattaa aloittaa riittävän ajoissa esim. 3-5 vuotta ennen suunniteltua julkaisuajankohtaa. Tärkeää on myös ajoissa valita historiatoimikunta, jonka vastuulla on kirjaprojektin toteuttaminen.

Pakilan Visassa Ossi Viita kertoi asioiden sujuneen hyvin ja antoi erityiskiitoksen Aarno Suomen keräämän Pakilan Visan arkiston laajuudelle. Lisäksi yhteistyö kirjoittajan ja historiatoimikunnan välillä sujui koko projektin ajan hyvin. Viita piti myös erityisen hedelmällisinä henkilöhaastatteluja, jotka mielenkiintoisesti valoittivat tapahtumia Pakilan Visassa usean vuosikymmenen ajalta.

Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Paloheinän kirjaston kanssa.

Kirjaa myydään näiden nettisivujen välityksellä. Kirjan hinta on 25 €.

Tästä linkistä pääset tilaamaan kirjan....