Salibandyn 96-pojat Seinäjoella - kotiintuomisina täydet neljä pistettä.

18.12.2011

Vielä viikko ennen joulua SM-sarja jatkui, tällä kertaa niinkin kaukana kuin Seinäjoella, Nurmon liikuntahallissa.

Turnauksen avaavassa ottelussa PakVi kohtasi isäntäjoukkue SPV:n. Ensimmäisen erän PakVi meni menojaan ja johti 4-0 ensimmäisellä erätauolla Lauri Näräsen, Arttu Häkkisen maaleilla sekä Tommi Kärkkäisen kahdella osumalla. Toinen erä oli SPV:lle 1-0 ja kolmannessa Peliveljet pääsivät jo maalin päähän PakVista. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 6-4, Ville Pussisen tehtyä kaksi maalia viimeisessä erässä.

Ottelun pöytäkirja

Toiseen matsiin vastustajaksi asettui viime vuoden SM-kakkonen, TPS. PakVi karkasi nopeasti, alle kahdessa minuutissa jo kahden maalin johtoon. TPS kavensi, mutta taukojohto oli PakVille 3-1.

Peli olikin lukemien valossa PakVin näytöstä jokaisessa erässä, PakVin voittaessa toisen erän 4-1 ja kolmannen jälleen 3-1. Loppulukemat siis PakVin hyväksi 10-3, mikä on hyvä saavutus viime vuoden SM-hopeamitalisteja vastaan. Huomionarvoista on myös, että PakVin kymmenessä maalissa oli niinkin monta kuin yhdeksän eri maalintekijää, eli onnistumisia saatiin laajalta rintamalta.