Salibandyn 07-pojat välieriin Tupla Cupissa

24.9.2016

07-pojat avaavat ensimmäisen omana joukkueena pelattavan kautensa Tupla Cupissa Helsingissä.

Avausottelussa vastassa oli Oilers Lions. Ottelu alkoi synkästi Oilersin tehtyä kaksi maalia heti alkuun, mutta loppuerä oli PakVin selvää hallintaa, mutta maaleja ei vain nähty. Toisen erän alkuun saatiin kavennus, mutta jälleen synkän hetken jälkeen Oilers iski nopeaan tahtiin kaksi maalia. PakVin hallinnasta huolimatta kiri ei lähtenyt maalien muodossa käyntiin, vaan loppulukemat Oilersille 3-5.

Toinen ottelu oli SB Vantaata vastaan, ja siinä PakVi pääsi kuskin paikalle heti alusta lähtien. Ensimmäinen erä 7-0, toisen erän Vantaa pääsi pelaamaan kokonaisuudessaan viidellä pelaajalla joten tahti hieman laantui, mutta loppunumerot PakVille komeasti 12-3.

Avausottelun tappion myötä välieräpaikan ratkaisi alkusarjan viimeinen ottelu LoSBia vastaan. LoSB pääsi iskemään heti ottelun alkuun johtomaalin, mutta ensimmäisen erän loppu oli PakVin hallintaa ja lukemat tauolla 4-1. Toisen erän puolella PakVi meni jo 6-1-johtoon, jonka jälkeen lohjalaiset saivat muutaman kavennuksen. PakVi selvitti kuitenkin tiensä välieriin 7-4-voitolla.