Taistelu ei riittänyt - 07-pojat hopealle Tupla Cupissa

26.9.2016

Tupla Cupin sunnuntai alkoi PakVin osalta välierällä kakkoslohkon voittajaa, Vihdin Salisusia vastaan. Poikkeuksellista kyllä, erän alusta oltiin hereillä ja peli alkoi PakVin lievällä hallinnalla, joka konkretisoitui johtomaaliin. VSS:n tasoitettua peli erän puolivälissä PakVi heräsi uudestaan ja meni nopeaan tahtiin 3-1-johtoon, kunnes VSS meni kuskin paikalle erän lopulla ja lähti erätauolle 4-3-johdossa. 

Toisen erän alkuun PakVi tasoitti, ja aina 25. minuutille asti mentiin lähes käsi kädessä, kunnes alkoi PakVin poikien näytös. 7-6-tappioasemasta paukutettiin viisi maalia ja otettiin pelitapahtumiin nähden yllättävän selvä 11-7-voitto.

Finaalissa lähdettiinkin hakemaan revanssia alkusarjassa kohdatusta Oilersista. Avauserä oli tasaista, kunnes PakVi pääsi ylivoimalle Oilers-pelaajan pelattua maassa, ja nopea pyöritys toi PakVille johtomaalin. Oilers pääsi kuitenkin tasoittamaan pelin hyvissä ajoin ja tauolle mentiin 1-1-lukemissa. 

Oilers meni 2-1-johtoon pian toisessa erässä niopeasta PakVin ensin tuhrittua hyvän maalipaikan. PakVi hallitsi peliä, mutta maalinteko oli vaikeaa ja pelaamisesta puuttui tietty rentous - peli meni jälleen puskemiseksi ja suorituksista puuttui terävyyttä, jollaista esimerkiksi välierän lopussa nähtiin. 2-2-tasoituksen jälkeen PakVi oli kuskin paikalla, mutta yksi epäonninen hyökkäyspään vapari käänsi Oilersille taas vastaiskupaikan eikä espoolaispelaaja erehtynyt. Loppu oli vimmattua tasoituksen hakemista, mutta maali jäi puuttumaan ja PakVin kaulaan ripsutettiin loppuvihellyksen jälkeen hopeiset mitalit. Onnittelut Espooseen kultamitalista sekä myös VSS:lle pronsseista.