Puheenjohtajan juhlavuoden terveisiä

5.11.2016

Junnujen juhlaleirillä Kisakeskuksessa
Junnujen juhlaleirillä Kisakeskuksessa
Seuran perinteet ja arvot puhuvat yhdessä tekemisen puolesta. Laitetaan juhlavuoden paidat kovalle käytölle ja ollaan ylpeitä toiminnastamme!
Seuran perinteet ja arvot puhuvat yhdessä tekemisen puolesta. Laitetaan juhlavuoden paidat kovalle käytölle ja ollaan ylpeitä toiminnastamme!

Pakilan Visan juhlavuotta juhlittiin lauantaina 5.11. perinteikkäästi VPK-talolla. Paikalle oli kutsuttu aktiivisia aikuispelaajia ja valmentajia. Kiitokset hienoista juhlajärjestelyistä. Juhlan kruunasi hyvän ruuan ja yhteisen tekemisen ohella Koskisen Pekan puhe, joka sykähdytti kuulijoita.  Pekka oli saanut lapsena mahdollisuuden tulla mukaan toimintaan huolimatta perheen heikosta taloudellisesta tilanteesta. Nyt vanhempana sydän alkoi oireilla ja tarvittiin korjaava leikkaus. Koripallon harrastaminen oli avain Pekan paranemiseen, harrastus oli pitänyt hänet liikkeessä.

Pekan puheen aikana mieleeni tulvi tapahtumia, joita oli koettu yhdessä VPK-talolla. Olen osallistunut siellä lapsena useisiin puurojuhliin ja saanut olla toimitsijana Bingo-illoissa. Tapahtumissa oli lämmin tunnelma ja toimimme niissä kaikki yhdessä hyvää tehden. Jo edesmenneet sukupolvet ovat olleet esikuvina meille nyt toiminnassa mukana oleville.

Juhlavuotemme on ollut täynnä juhlan ja kiitoksen aihetta. Viikoittain Visassa liikkuu useita satoja eri ikäisiä harrastajia. Liikunnan riemun lisäksi harrastus tuo yhteen erilaisia ihmisiä ja antaa elämälle myös muutakin sisältöä ja ystäviä.

Visassa meille on ollut tärkeää, että harrastaminen on mahdollista kaikille. Hinnat pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina ja harrastukseen voi hakea tukea seuralta. Tämän kaiken mahdollistamiseksi meidän seuratoimijoiden, valmentajien, joukkueenjohtajien ja vanhempien on tehtävä paljon töitä.

Juhlavuoden kunniaksi johtokunta on teettänyt kaikille aktiiviharrastajille kultaisella Visan logolla varustetun t-paidan. Toivon teidän kantavan paitaa ylpeänä tietäen, että olette osa suurta historiaa, jota tehdään arjen pienissä kohtaamisissa harjoituksissa ja peleissä.

Juhlinta jatkuu koko loppuvuoden ajan työnteon ja harrastamisen merkeissä.  Nauttikaamme tästä yhteisestä ajasta. Minä toivon jatkoa Visan upealle toiminnalle Jonna Tervomaan laulun sanoin:

https://www.youtube.com/watch?v=NU0gVUVI6v0

juhlavin terveisin Sanna Kotkaslahti