Pikkujoulun KORIStelua Märskyssä

4.12.2016Pakilan Visan juniorikoripalloilijat kokoontuivat sankoin joukoin viettämään urheilullisia pikkujouluja Mäkelänrinteen uintikeskukseen.

Joukkueet jaettiin 3-4 pelaajan joukkueisiin ja sitten alkoi melkoinen hulina! Viidellä kentällä pelattiin suomalaista katukorista eli 3 vs 3 parkettilattialla. Joukkueet olivat keksineet hauskoja nimiä itselleen, kirmasihan kentällä Team Unicorn, Parhaat, Kirahvit jne. Jopa Visan salibandypoikia saapui paikalle pelaamaan koripalloa.

Vaikka otteluissa laskettiin korit ja lopputuloksetkin, oli hauskinta varmasti yhdessäolo ja kova yrittäminen. Vanhemmat ja isovanhemmat ihastelivat katsomossa mitä kaikkia temppuja ja taitoja oli syksyn harjoituksissa opittu.

Paikalla kannustamassa oli myös kunniavieras suoraan Suomen korismaajoukkueesta eli itse joukkueen Susi-maskotti, jonka kainalossa saatiinkiin hyviä kuvia. Heittokisan voittajat herra Susi palkitsi popcorn-herkkukoreilla oikein Amerikan malliin.

Hikisten pelien jälkeen oli mukava mennä pulikoimaan uudistettuun Märskyn uimahalliin. Yksi syyskausi oli taas saatu pakettiin ja alkoi niiden toisten pakettien odottelu.