Visan juniorit mukana Seagullsin liigaliidossa Kotkassa ja Kisiksellä

20.11.2016Helsinkiläinen Seagulls on edennyt Korisliigassa voitosta voittoon pitkin syksyä. Lokkien liitoa on ollut kannustamassa myös äänekäs Pakilan Visan "Yellow Drummers" rumpuryhmä.

Syyslomakeskiviikkona 19.10. Visan minityttöjen joukkue yllätti korisliigatähdet, kun äänekäs fanijoukko seurasi idoleitaan Kotkan Steveco-areenalle asti. Tytöt olivat ensin tutustuneet hienoon merikeskus Vellamoon ja tieytysti paikallisen McDonaldsiin. Ja sitten illalla jyrähti!

Karhuvuoren legendaarisen korisareenan kuuluttaja toivotti Pakilan Visan juniorit tervetulleeksi ja koko pelin ajan visalaiset jaksoivatkin kannustaa. Peli oli tiukkaakin tiukempi, mutta lopulta Seagulls voitti KTP-basketin  75-82 (39-36).

Loppuvihellyksen jälkeen Seagulls-pelaajat tulivat valmentajineen kiittämään Visan faniryhmää ihan kädestä pitäen. Ja oli aika mukava lukea Lokkien twitteristä: "Nythän vieraspelitkin alkavat tuntua kotimatseilta - kiitos Pakilan Visan junioreiden!"

20.11. Visan juniorit oli kutsuttu Töölön Kisahallin Gigantti-katsomoon. Kannustus oli tälläkin kertaa äänekästä ja johtuiko siitä vai Lokkien mahtavasta heittovireestä, mutta BC Nokian pronssimitalijoukkue oli täysi vastaantulija Seagullisin voittaessa 104-75 (52-38).

Korisliiga jatkuu ja visalaiset toivottavasti löytävät tiensä taas katsomoihin. Isolla porukalla mennään seuraavan kerran Gigantti-katsomoon helmikuussa kaatamaan Katajaa.