Minitytöillä peli ja puitteet kohdillaan Salon AND1-turnauksessa

8.1.2017

Visan minitytöt lähtivät heti vuoden aluksi pelireissulle kovassa korisbuumissa elävään Saloon. AND1-turnaukseen loppiaisviikonloppuna 6.-8.1. osallistui yli 120 joukkuetta ja 05/06-tyttöjen fun-sarjaan peräti 19 joukkuetta. Molemmat Visan joukkueet saavuttivat kaksi voittoa.

Turnauksen puitteet olivat todella kohdallaan, kun minityttöjen ottelut pelattiin Korisliigan hienoimmalla areenalla, hulppeassa Salohallissa. Eikä majoituksessa Hermannin koulussakaan ollut valittamista. Parasta oli tietysti hyvä seura eli mukavat pelikaverit, joiden kanssa ei aika käynyt pitkäksi.

Pelejä oli paljon - visalaisilla yhteensä yhdeksän ja silloin kun oma joukkue ei pelannut, oltiin kannustamassa toisen joukkueen pelejä. Eihän siinä paljon aikaa sitten muuhun jäänytkään kuin ruokailuihin, ilonpitoon majoitusluokassa ja "pakolliseen" pistäytymiseen kisadiscossa.

Pakilan Visan  05/06- joukkueet oli siis jaettu puoliksi ja Vihreiden joukkue voitti Kori-80:n ja Ura-basketin, Keltaisten voittosarake täyttyi otteluissa Ura-basketia ja Salon Vilpasta vastaan. Ihan mitaleille ei näillä tuloksilla vielä ylletty, mutta peli oli hyvän näköistä. Olikohan niin, että joululomalla oli tehty muutakin kuin syöty herkkuja ja pelattu kännykällä...