Salibandy: 96-pojat avasivat puolivälierät voitolla

26.3.2012

Pudotuspelit alkoivat PakVin osalta ottelulla Oilers NG:tä vastaan Kauklahdessa. Ottelusta tuli Pakville voitto lukemin 7-8 (6-4, 1-3, 0-1)

PakVi aloitti ottelun terävästi ja johti ajassa 2:33 jo 2-0. Tämän jälkeen Oilers tuli tasoihin hieman ennen erän puoliväliä. PakVi meni erän aikana kertaalleen johtoon, mutta sen jälkeen Oilers iski nopeaan tahtiin kolme maalia, ja PakVi olikin takaa-ajoasemassa. Molemmat joukkueet tekivät vielä yhdet maalit ja tilanne oli erätauolla 6-4 Oilersille.

Toisessa erässä maaleja nähtiin vähemmän, mutta PakVi tuli kahden maalin tasoihin. Erälukemat PakVille 3-1 ja tilanne olikin jo tasan 7-7.

Kolmas erä oli PakVin hallintaa, vaikka maaleja nähtiinkin vain yksi kappale. PakVi piti oman pään puhtaana, jolloin voittoon riitti yksi maali. PakVille avauskamppailusta tärkeä, joskin tiukka 8-7-voitto. Muissa puolivälierissä LFT voitti jatkoajalla Rangersin 5-4 ja Classic kaatoi Happeen 13-9. Erä ja Tiikerit avaavat oman puolivälieräsarjansa maanantaina.

Otteluraportti joukkueen omilla sivuilla.