Salibandy: C96-poikien kausi päättyi puolivälierätappioon

2.4.2012

96-pojat hävisivät kolmannen puolivälieräkamppailun Leppävaarassa Oilersille luvuin 10-4 (2-4, 3-0, 5-0)

PakVi sai otteluun hyvän alun ja onnistui tekemään avausmaalin. Oilers meni nopeasti 2-1-johtoon, mutta PakVi osui erän loppuun mennessä kolmesti ja johti ensimmäisellä erätauolla 4-2. Toisen erän alku oli espoolaisisäntien hienoista hallintaa, vaikka PakVi parhaansa tekikin oman maalin varjelemiseksi. Kolme kertaa Oilers onnistui PakVi-maaliin pallon toimittamaan ja meni 5-4-johtoon. Toisen erän jälkimmäinen puolisko oli enemmän tai vähemmän PakVin hallintaa, mutta maaleja ei saatu niin mistään aikaiseksi. Erätauolle siis 5-4-lukemissa.

Kolmas erä olikin PakVin kannalta nöyryytystä. PakVi ei saanut palloa sisään paikoista, ja puolustuksen siirtyessä pikku hiljaa taka-alalle, pääsi Oilers iskemään tylyt 10-4-loppulukemat taululle. PakVi lähtee kesälomalle, Oilers jatkaa välierään, jossa kohtaa Happeen voitoin 2-1 pudottaneen tamperelaisseura Classicin. Toinen välieräpari on Erä - LFT.

Otteluraportti joukkueen omilla sivuilla.