Seurassa käyttöön myClub toiminnanohjauspalvelu

2.4.2012


myClub on urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, laskutusta, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. myClub tarjoaa myös seuran johdolle kattavia tilastoja ja raportteja järjestön toiminnasta. Pakilan Visan jäsen voi myClubin avulla ylläpitää yhteystietojaan, vastaanottaa järjestötiedotteita ja -laskuja, ilmoittautua järjestön tapahtumiin sekä seurata omaa aktiivisuuttaan. Kevään aikana jäsenille lähetetään järjestelmän kirjautumisohjeet sähköpostilla.

Alkuvaiheessa Pakilan Visa hoitaa järjestelmän kautta jäsenrekisterin ylläpidon, laskutuksen ja tapahtuma ilmoittautumisen. Myöhemmässä vaiheessa on tarkoitus järjestelmästä ottaa käyttöön myös läsnäoloseuranta. Näin alkuvaiheessa muutama valmentaja pitää koeluonteisesti myös läsnäoloseurantaa sähköisesti.

Valmentajanne / ohjaajanne kerää kevään aikana ryhmien harrastajilta seuraavat tiedot:

- etunimi

- sukunimi

- puhelinnumero

- vähintään yksi sähköpostiosoite, johon laskut lähetetään. Pieniltä lapsilta on saatava huoltajan sähköpostiosoite tai sähköpostiosoitteet. Järjestelmässä on kolme sähköpostikenttää ja lasku lähtee näihin kaikissa kentissä oleviin sähköpostiosoitteisiin.

- kysymys saako henkilön kuva näkyä seuran nettisivuilla

- pelinumero (joukkuelajien harrastajilta)

Lisätiedot myClub järjestelmästä:

Ari Elo ari.elo(at)kolumbus.fi puh. 045-135 7585
Jaakko Revonlinna jr(at)elisanet.fi puh. 050 - 352 8971
Heikki Suomi heikki.suomi(at)kolumbus.fi puh. 0400-607 595


myClub järjestelmän kirjautumissivulle pääset tästä linkistä....