Minitytöillä kauden päättäjäiset

21.5.2017Pakilan Visan 05/06-minitytöissä on kuluvalla kaudella pelannut liki 30 tyttöä. Vauhdikasta kautta juhlittiin kaksi päivää keilaten, mitalikahvi-piknikillä ja vanhempia vastaan korista pelaamalla.

Keskiviikkona 17.5. Tapanilan Urheilukeskuksen keilahalli täyttyi koripalloilijoista. Vaikka heittoliike lajissa onkin totuttuun käänteinen, saatiin keiloja kääntymään satojen pisteiden edestä. Muutamat hyödynsivät myös keilaradan laitoja taitavasti tai ehkäpä myös tuurilla.

Keilaamisen jälkeen juhlittiin läheisillä kallioilla onnistunutta kautta leivoksin ja limulla.

Sunnuntaina 21.5. kauden viimeisiin sisätreeneihin Pukinmäkeen oli kutsuttu myös pelaajien vanhemmat mukaan. Aluksi tytöt opettivat vanhemmilleen lay upin ja monster-heiton, sitten päästiin tosi toimiin kahdella kentällä. Pelit olivat vauhdikkaita, mutta tuomaríen puuttuessa päädyttiin lopulta pelaamaan "ruotsalaisilla säännöillä". Tytöt säästyivät ehjinä, muutama vanhempi taisi saada vähän kolhuja.

Lopuksi palkittiin ansioituneita pelaajia, ahkerimpia harjoittelijoita, tsemppareita ja kantavia voimia. Tulipa koko seuran Fair play-palkintokin minityttöjen Riikalle.