Salibandyn juniorijoukkueet etsivät uusia pelaajia ja valmentajia

1.8.2017

Pakilan Visan salibandyn junioritoiminta kaudelle 2017-2018 käynnistyy elo- ja syyskuun vaihteessa. Juniorijoukkueisiin haetaan nyt uusia pelaajia.

Pakilan Visan salibandytoimintaan kuuluu neljä juniorijoukkuetta. Joukkueisiin haetaan uusia pelaajia, eikä aikaisempi salibandykokemus ole välttämätöntä.

2007-pojat harjoittelevat maanantaisin Haagan peruskoululla, keskiviikkoisin Varma Tennisklubilla Konalassa ja sunnuntaisin Maunulan liikuntahallissa. Ensimmäiset harjoitukset 16.8.

2008-pojat harjoittelevat maanantaisin Haagan peruskoululla ja sunnuntaisin Maunulan liikuntahallissa. Ensimmäiset harjoitukset 3.9.

2009-pojat harjoittelevat torstaisin Varma Tennisklubilla Konalassa ja sunnuntaisin Maunulan liikuntahallissa. Ensimmäiset harjoitukset 17.8.

2010-juniorit harjoittelevat keskiviikkoisin Varma Tennisklubilla Konalassa ja sunnuntaisin Maunulan liikuntahallissa. Salibandykerhon ollessa tauolla syksyn 2017 ajan, voidaan joukkueeseen voidaan ottaa myös 2011-syntyneitä. Ensimmäiset harjoitukset 23.8.

Toimintaan tutustuminen on maksutonta. 

Salibandyjaoston toiminta pyritään pitämään laadukkaana, mutta edullisena. Joukkueet maksavat vain omat kustannuksensa, ja kausimaksut riippuvat joukkueiden kuluista; joka joukkueen budjetti rakentuu osallistujamäärän mukaan. Lisätietoja voi kysyä joukkueiden vamentajilta tai salibandyjaoston puheenjohtaja Vili Vanhalalta, puhelimitse 044-3826950 tai sähköpostilla vili.vanhala@outlook.com

2008- ja 2010-syntyneiden joukkueisiin haetaan joko vastuu- tai apuvalmentajaa. Aikaisempi kokemus valmentamisesta on toivottavaa mutta ei välttämätöntä. Valmentamisesta maksetaan suoritusperusteinen korvaus, joka neuvotellaan valmentajalle erikseen. Lisätietoja voi kysyä Vili Vanhalalta.