Aikuisten korisjoukkueet säilyttivät sarjapaikkansa

17.4.2012

Naisten II-divisioonassa toiseksi sijouttunut joukkueemme
Naisten II-divisioonassa toiseksi sijouttunut joukkueemme
Kuva naisten II-divisioonan ottelusta Pakilan Visa - TemPo
Kuva naisten II-divisioonan ottelusta Pakilan Visa - TemPo

Naisten ja miesten sarjaottelut koripalloliiton eteläisen alueen sarjoissa on saatu päätökseen. Parhaiten menestyi naisten II-divisioonassa pelannut joukkueemme, joka sijoittui sarjataulukossa toiseksi tasapistein sarjan voittaneet ToPo Akkatemian ja kolmanneksi tulleen KaPon joukkueen kanssa. Visan naiset olisivat päässeet myös karsimaan valtakunnalliseen I-divisioonaan, mutta joukkue teki samanlaisen päätöksen kuin ruonkosarjan voittanut ToPon joukkue, että he haluavat jatkossakin pelata vain alueellista sarjaa ja jättivät karsintapaikan suoraan KaPon nuorelle joukkueelle. Karsinnoissa KaPon tytöt selvittivätkin tiensä ensi kaudeksi I-divisioonaan.

Naisten III-divisioonassa pelannut seuran junioripitoinen 2.s joukkue haki kokemusta kovemmista peleistä. Yhteensä 34 joukkuetta oli mukana naisten III-divisioonassa. Visan tytöt pelasivat kevään alemmassa loppusarjassa sijoittuen siinä kahdeksanneksi.

Miesten joukkueet säilyttivät myös sarjapaikkansa. Tosin 1.s joukkueemme III-divisioonassa ja PakVi 36ers joukkueemme IV-divisioonassa niukasti, sillä vasta lohkon viimeiset ottelut ratkaisivat sarjapaikan säilymisen joukkueillamme. IV-divisioonassa pelannut PakVi Starsin joukkue sijoittui omassa lohkossaan neljänneksi voittaen puolet käymistään otteluista.