Välipäivien katsaus Pakilan Visan salibandytoimintaan

27.12.2018

Joulunpyhiin päättynyt syyskausi on takanapäin, joten on aika koota yhteen mennyttä syksyä Pakilan Visan salibandypuolen osalta.

Miesten joukkue on pelannut tänäkin vuonna SSBL:n 5. divisioonassa ja Etelä-Suomen alueliigassa. 5. divisioonassa joukkue on pelannut vakuuttavasti, kahdeksaan otteluun mahtuu vain yksi pisteenmenetys - Lohjalla sarjakolmosena olevalle E-T Karhuille - ja sijoitus tässä vaiheessa on tukevasti lohkoykkösenä kaksi pistettä edellä toisena majailevaa OJyä edellä. Alueliigassa PakVin miehet katkaisivat syksyn viimeisessä ottelussa Jokereita vastaan orastavan tappioputkensa, ja ovat tällä hetkellä kymmenen ottelua pelanneena toisella sijalla, edellään vain kakkosdivisioonassa pelaava GrIFK. 

Juniorijoukkueita Visalla on ollut neljässä ikäluokassa. E2-poikien alempaan haastajasarjaan osallistuttiin 08- ja 09-joukkueiden yhteisellä ryhmällä, mutta syksyn aikana myös 10-joukkueen pelaajia on käynyt E2-ikäluokan pelejä kokeilemassa. Syyskausi 08-sarjassa päättyi kierrosta ennen sarjan päättymistä varmistuneeseen lohkovoittoon, eikä viimeisen turnauksen kaksi tappiota enää muuttaneet tilannetta. Kevätkaudella Visan taival jatkuu SSBL:n keskimmäisen haastajajatkosarjan E-lohkossa. 

09-joukkue pelasi paitsi 08-sarjaa, myös omalla porukallaan SSBL:n F1-poikien ylempää haastajasarjaa. Syyskaudella 14 ottelusta mukaan tarttui tusinan verran voittoja. Kevätkaudella joukkue jatkaa pelejä 08-sarjassa, sekä 09-ikäluokan ylemmässä haastajasarjassa. Syyskausi joukkueella alkoi Tupla Cupissa, jossa tuloksena oli 09-ikäluokan kilpasarjan neljäs sija.

2010-joukkue aloitti syksyn ottamalla hopeaa Tupla Cupissa 2010-ikäluokan haastajasarjassa, ja pelasi SSBL:n F2-poikien ylemmässä haastajasarjassa yhdellä joukkueella. 11 ottelussa tuli 10 voittoa ja yksi tasapeli, niinpä joukkue lähteekin kevätkaudella ikäluokkansa kilpasarjaan. Pelaajien määrän kasvettua, osallistuu joukkue sarjaan kahdella peliryhmällä. Kevätkausi alkaa 4-6.1. Ruskeasuolla Helsinki Floorball Cupin merkeissä, turnauksessa kymppisyntyneet pelaavat 09-ikäluokan haastajasarjassa, koska 10-syntyneille ei kilpasarjaa myodostunut. 

Uutena kaudella 2018-19 seuraan muodostettiin 2011-12-syntyneille G-junioreille tarkoitettu joukkue. Innokkaat juniorit ovat pelanneet kolme turnauskierrosta, ja samat kolme turnausta on keväällä luvassa. 

Harrastetoimintaa seura järjestää Haagan peruskoululla niin aikuisille kuin junioreille. Aikuisten harrastesähly pyörii maanantaisin klo 20-21 ja 2012-13-syntyneille tarkoitettu salibandykerho niin ikään maanantaisin klo 18-19. Sekä aikuisten harrastesähly että junioreiden salibandykerho käynnistyvät kevätkauden osalta maanantaina 7.1.

 

Haluatko mukaan toimintaan?

Mikäli olet kiinnostunut salibandytoiminnasta, ota yhteyttä joukkueiden valmentajiin tai yhteyshenkilöihin. Junioreiden osalta erityisesti 2008- ja 2011-syntyneiden joukkueissa on tarvetta uusille pelaajille, ja salibandykerhoon ja 2009-syntyneiden joukkueisiin mahtuu uusia pelaajia.