Salibandyjoukkueet avanneet kautensa

12.10.2019

12-13.10. Pakilan Visan salibandyjoukkueet aloittavat sarjakautensa. Miesten joukkueen taival 4. divisioonassa alkaa 13.10. Myllypurossa. Samana päivänä 2010-joukkue pelaa kilpasarjan avausturnauksen Sipoossa ja 2010-11-syntyneiden joukkue pelaa ensimmäiset sarjapelinsä Ruskeasuolla. Ensimmäiset turnaukset pelattiin kuitenkin jo 12.10. kun E2-poikien sarja käynnistyi Ruskeasuolla, ja PakVin joukkueista 2009-pojat avasivat kautensa kilpasarjassa ja 2010-joukkue lähti hakemaan kokemusta ikäluokan ylemmästä haastajasarjasta.

Ensimmäisenä estradille astelivat 2009-syntyneet pojat, jotka avasivat kautensa kohtaamalla paikalliskilpailija EräViikingit Mustan. Ajoittainen hyvä taistelu ei kuitenkaan riittänyt, vaan ErVi junnasi pelistä lopulta tylyn 12-1-voiton. Toisessa ottelussa PakVin nollaysit kohtasivat vieraita kauempaa, kun vastassa oli AskU. Tiukemmassa ottelussa PakVi pysyi hyvin mukana, mennen komean pelin jälkeen jo 2-1-johtoon kolmannen erän alussa. AskU meni kuitenkin rinnalle ja ohi, ja loppulukemat kirjattiin 4-3. Edes viimeisen minuutin ylivoima ja maalivahdin poisotto ei tuonut muutosta, vaan pisteet lähtivät Askolaan.

Viereisellä kentällä 2010-pojat ottivat varaslähdön ison kentän peleihin, kun 09-ikäluokan ylempi haastajasarja pyörähti käyntiin. Avausottelussa vuotta nuoremmat kympit haastoivat Tiikerit mallikkaasti, ja pitivät tilanteen tasaisena muutaman erän. Lopussa Tiikerit osoittivat kynsiensä terävyyden ja viimeisen erän mentyä vantaalaisille 6-2, oli taululla ottelun loputtua 10-3-lukemat. Lauantai-illan päättäneessä ottelussa vastassa oli M-Team Sininen. Knoppitietona: yhden harjoitusottelun ja Tupla Cupin kohtaamisten myötä kyseessä oli jo tämän kauden kuudes kerta, kun Visan 2010-joukkueella oli Ruskeasuolle toimistonsa rakentaneen seuran joukkue vastassa - muita Suomen seuroja vastaan on kaudella 2019-20 pelattu seitsemän kertaa. Tällä kertaa hallinta meni pakilalaispuolelle, ja peli oli PakVin hyppysissä alusta asti. M-Team sai tasoitettua ottelun PakVin johtomaalin jälkeen, mutta ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat turvalliset 4-1 PakVille. Loppua kohden peli pysyi PakVin hallussa riitävän hyvin, ja salibandyjaoston kauden ensimmäinen turnausvoitto kirjattiin 10-syntyneille 09-sarjasta lukemin 7-2. Kauden avausvoittoa joukkue ei kuitenkaan nimiinsä saanut; miehet ehtivät kaataa KorsKa II:n alueliigan avausottelussa 6-1 aiemmin viikolla.