Parasta kesässä - Lasten päiväleirien ilmoittautuminen avattu

10.2.2021


Leiri-ilmoittautuminen kesän 2021 päiväleireille on avattu. Leirien keskuspaikkana toimii jälleen tänä kesänä Oulunkylän liikuntapuisto, Käskynhaltijantie 11. Leireillä tutustutaan mm. seuraaviin lajeihin: Eri maila- ja pallopelit, yleisurheilu, suunnistus ja metsäparkour,  Lisäksi käymme uimassa,  leikimme ulko- ja sisäleikkejä sekä teemme molemmilla viikoilla retken. Ensimmäisellä viikolla retkikohteena on Korkeasaaren eläintarha ja toisella viikolla kiipeilypuisto. Ohjaajina on tuttuja visalaisia ja liikunnanopettajia.

Leiri alkaa aamuisin klo 9:00 ja päättyy klo 15.30. Ohjaajia on paikalla jo klo 8.00 jolloin lapset voivat tarvittaessa tulla jo silloin paikalle. Ohjaajat ovat paikalla myös klo 16 asti, johon mennessä lapset on viimeistään noudettava leiriltä.

Leirin hinta on 150 € (+20 € seuran vuoden 2021 jäsenmaksu).

Leirin hintaan sisältyy:
- ohjattu, erittäin monipuolinen toiminta

- lounas

- välipala

- vakuutus

- leiripaita


Leiri toteutetaan siten, että järjestäjä huomioi kaikki viranomaismääräykset koronatilanteeseen liittyen.Tilanteen mukaan toimimme tarvittaessa pienryhmissä ja leiriohjelma toteutetaan kokonaisuudessaan ulkotiloissa. Mikäli leiri jouduttaisiin kokonaan perumaan, palautamme osanottomaksut kokonaisuudessaan takaisin.

Ilmoittautuminen ja mm.kuvia edellisvuosien leireistä leirisivuilta tästä linkistä.....

Leiritiedustelut:

Ansku Jääskeläinen
Sähköposti:
leirit.pakilanvisa@gmail.com
puh. 044-5596035