Koripallon syyskausi alkaa, mukana runsaasti uusia pelaajia ja valmentajia

28.8.2012


Pakilan Visan koripallotoiminta on kesän aikana kokenut mahtavan piristysruiskeen, kun seuraan on saatu runsaasti uusia valmentajia ja sitä myöten myös uusia pelaajia. Koripallotoimintaa ohjaamaan on myös nimetty valmennuksen koordinaattori, joka tulevan kauden aikana tulee kartoittamaan seuran koripallotoimintaa sekä avustamaan joukkueita kehittymään entistä paremmiksi joukkueiksi. Valmennuskoordinaattorin tehtävässä on aloittanut Keravalta Pakilaan siirtynyt Mike Akpomuje. Mike toimii myös naisten 2.s joukkueen valmentajana.

Uutena valmentajana on aloittanut työnsä miesten 3.s joukkueen (PakVi 36ers) päävalmentajana ja A-poikien kakkosvalmentajana Mitch Iverson. Innostava persoona Mitch toimi vielä viime kaudella Keravan miesten edustusjoukkueen valmentajana. Tarkoituksena on, että hän yhdessä A-poikien valmentaja Maarit Incen kanssa tähtää pitkäjänteiseen työhön ja nostaa nuorta miesten joukkuettamme kohti alueen korkeimpaa sarjatasoa.

Myös B-tytöissä on valmennustyö saanut uuden ohjaajan. Kamal Khafif tuo koripallokokemusta entiseltä pelaaja- ja valmentajauraltaan ja on varmasti tervetullut lisä Visan valmentajaperheeseen.

Kaikkien uusien valmentajien pontimena on nostaa Visan valmennuksen laadun tasoa siten, että pystymme kuitenkin edelleen palvelemaan kaiken tasoisia pelaajia ja myös tarjoamaan hyvä koripalloharrastus mahdollisimman monelle koripallosta pitävälle nuorelle, niin tytöille kuin pojillekin.

Alkavalla kaudella Pakilan Visassa on koripallossa 21 ryhmää sekä kolme ryhmää tenava- ja palloiluliikkareissa.