Salibandyn F04-pojille hopeaa Tribal Cupista

16.9.2012

Sarjakauden alkua odotellessa salibandyn F-pojat osallistuivat Espoossa Indians Tribal Cupiin. Kotiintuomisina oli hopeiset mitalit.

Lauantaina turnaus avattiin ottelulla isäntäseura Indiansin Yellow-joukkuetta vastaan. PakVin pojista näkyi pieni hermostuneisuus, ja ottelu päättyi lopulta PakVin 7-2-tappioon. Toinen ottelu pelattiin myös lauantaina, ja siinä PakVi kohtasi Indians Blackin. Peli päättyi PakVin hyväksi lukemin 3-1.

Sunnuntaina aamu avattiin kahdeksalta espoolaisen jääkiekkoseura Bluesin joukkuetta vastaan. PakVin peli oli parempaa kuin lauantaiaamuna, mutta tulos oli PakVin kannalta mollivoittoinen 8-0-tappio. Espoolaisvastustaja oli seuraavassakin pelissä, tällä kertaa kuitenkin salibandyyn erikoistunutta joukkuetta vastaan, kun toiseen päähän marssi Oilers Flames. Panoksena ottelussa oli lopulliset alkulohkosijoitukset: voittamalla PakVi pääsisi finaaliin, tasapeli tai korkeintaan neljän maalin tappio veisi PakVin taistelemaan pronssimitaleista ja vähintään viiden maalin tappio tietäisi otteluiden päättymistä.

Alkusarjan päätöskamppailusta muodostuikin trilleri. Maaleja tehtiin lähestulkoon tasatahtiin, ja ottelu ratkesi vasta 2,5 sekuntia ennen päätössummeria - PakVin hyväksi. 5-4-lukemat tarkoittivat, että Pakvi kohtasi loppuottelussa Bluesin ja Oilers jäi pronssiotteluun Indians Blackiä vastaan.

Loppuottelua varten ei PakVi löytänyt keinoja pysäyttää Bluesia, vaan vastustaja meni menojaan, ottelu päättyi lopulta murskaavasti 11-2 espoolaisten hyväksi. Kuitenkin hopea on hyvä saavutus pojilta, etenkin kun ottaa huomioon, että kausi on vasta alkanut ja vasta yhdet harjoitukset olivat takana.