Koriksessa naisten 1.s joukkue sarjajohdossa kevätkauteen

5.1.2013

Naisten 2.s divisioonassa pelaava joukkueemme
Naisten 2.s divisioonassa pelaava joukkueemme
Miesten 2.s joukkue tavoittelee nousupaikkaa 3.s divisioonaan.
Miesten 2.s joukkue tavoittelee nousupaikkaa 3.s divisioonaan.

Koriksen kevätkausi käynnistyy. Naisten II.s divisioonassa pelaava joukkueemme lähtee kevätkauteen sarjajohdossa vain yhden tappion syyskaudella kärsineenä. Joukkue onkin pelannut hyvin ottaen huomioon, että loukkaantumistilanne syksyllä on ollut varsin runsas joukkueen keskuudessa.

Nousuun miesten III.s divisioonaan tähyää miesten PakVi Stars joukkueemme. Syyskauden jälkeen sarjassa ollaan kolmantena. Jo kolmosessa pelaava ykkösjoukkueemme kaipailee voittoja kevätkauden peleistä, jotta sarjapaikka säilyisi. Nyt joukkue on lohkonsa toiseksi viimeisenä vain kaksi voittoa syyskierroksen otteluista saavuttaneena.

Ilahduttavinta seuran koripallotoiminnassa on kuitenkin aikuisten joukkuemäärä Koripalloliiton eteläisen alueen sarjoissa. Miehissä joukkueita on  peräti neljä, kun kuntokorismiehetkin lähtivät sarjatoimintaan syksyllä mukaan. III.s divisioonassa pelaavan 1.s joukkueemme ja IV.s divisioonassa pelaavan PakVi Starsin lisäksi pisteitä sarjataulukkoon hamuaa myös IV.s divisioonassa pelaava nuorten miesten PakVi 36ers joukkueemme.

Naisten sarjoissa II.s divisioonassa pelaavan joukkueemme lisäksi III.s divisioonassa pelaa seuran 2.s joukkue ja Pakilan Ellien joukkue. Kun vielä aikuisissa koriksen harrastuksessa on mukana aktiivinen naisten kuntokorisryhmä riittää aikuisten korisryhmässä kevätkaudellakin vilskettä.