Salibandymiehet kovaan seuraan Suomen Cupin 2. kierroksella

11.9.2013

Salibandyn miesten edustusjoukkue selvitti tiensä lohkokakkosena salibandyn Suomen cupin 2. kierrokselle. Vastaan asettuvat Valtti, Rangers, Erä Akatemia ja Blackbirdsin A-juniorit.

PakVi pääsee toisella kierroksella astetta kovempaan seuraan, kun lohkossa on kolme kakkosdivisioonajoukkuetta ja yksi A-junioreiden 1. divisioonaa tulevalla kaudella tahkoava joukkue.

Kakkosdivisioonavastukset, Rangers Kirkkonummelta, Tapanilan Erä Akatemia ja järjestävä seura, Puotinkylän Valtti, pelaavat kaikki tulevalla kaudella II-divisioonan 2. lohkossa. Rangers on pitkän historiansa aikana ollut korkeimmillaan aina liigassa asti, Valtti on pelannut yhtäjaksoisesti II-divisioonassa kaudesta 2006-07 asti ja Erä Akatemiakin on vakiinnuttanut paikkansa Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, vaikka mukaan mahtuu myös muutama kausi I-divisioonassa.

Myöskään juniori-ikäistä Blackbirdsiä ei tule aliarvioida - Keravan ylpeys on panostanut junioritoimintaansa, ja Mustarastaiden pelaajilta löytyy kokemusta A-junnuja kovemmistakin sarjoista, sillä BB:n edustusjoukkue pelaa miesten Divaria ja alasarjoissakin seuralla on laaja edustus.

Cupin toinen kierros pelataan PakVin osalta Ruskeasuon Arena Centerin neloskentällä 21. syyskuuta ja Masalassa 22. syyskuuta. Lauantaina vastaan asettuu Rangers kello 10 sekä Valtti kello 13, sunnuntaina PakVi kohtaa Blackbirdsin kello 14 ja turnauksen viimeisessä ottelussa Erä Akatemian kello 16.

Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät Cupin kolmannelle kierrokselle.