Miesten salibandyn aluesarjat alkavat syyskuussa

17.9.2013

Etelä-Suomen alueella pelataan arkipäivisin läpi kauden aluesarjoja. Molemmat Visan miesten joukkueista osallistuvat aluesarjoihin - Miehet I pelaa 2-4-divisioonajoukkueille tarkoitetussa alueliigassa ja Miehet II 5-6-divarijoukkueiden aluedivisioonassa.

Sekä ykkös- että kakkosjoukkueella on kokemusta aluesarjoissa menestymisestä - kaudella 2011-12 molemmat olivat omissa sarjoissaan pronssilla. Edelliskaudella Miehet II eivät osallistuneet, mutta miesten ykkönen oli kärkipäässä alueliigassa. Runkosarjassa sijoitus oli neljäs, mutta jo puolivälierissä noutaja tuli runkosarjan viidennen, ECG:n muodossa. Puolivälieräsarja päättyi lukemiin 2-1 ECG:lle ja PakVi pullahti ulos jo ennen mitalipelejä.

Alueliigassa pelaa tällä kaudella kahdeksan joukkuetta ja runkosarjassa pelataan kolminkertainen sarja. PakVin lisäksi mukana ovat AC Bohemia (4.div), viime kauden pronssimitalisti ECG (3.div), HIFK II (3. div), järjestäjäseura ja viime kauden runkosarjan 7. Ikhtys (2. div), viime vuoden kuudes Myllypuron Pauhu (3.div), kauden 2011-12 hopeamitalisti Kauklahden Dynamo (3.div) sekä niinikään nelosdivisioonaa pelaava Puotinkylän Valtti II.

Alueliigan ohjelman PakVin osalta löydät joukkueen omita sivuilta.

Aluedivisioonan B-lohkosta puolestaan löytyy PakVin miesten II-joukkue. Kahden kauden takaisen pronssimitalistin lohkosta löytyy viime kauden hopeamitalisti Baseball-Puumat ja lisäksi uusia tuttavuuksia: Box Sipoosta, Nissbacka Innebandy, konsonanttihirviö FC BFC, SK MyPa, jolla ei ole mitään yhteistä erään jalkapalloseuran kanssa ja Ylämummo.

Miesten kakkosjoukkueen otteluohjelman löydät täältä.