Tonttuturnauksessa vilinää ja vilskettä

15.12.2013


Mäkelänrinteen uintikeskuksen salissa riitti vilinää, kun Visan nuorimipien korisjoukkueiden sekä Maunulan ja SVK:n EasySport-kerhojen pienet koripalloilijat viettivät syyskauden päättäjäisiä tonttukoriksen merkeissä.

Kolmisenkymmentä pikkutonttua pelasi koripalloa joululaulujen soidessa ja runsaslukuisen katsojajoukon kannustaessa. Pelien välillä osa pelaajista jumppasi musiikin tahdissa ja matsien jälkeen kaikki jaksoivat taiteilla vielä tontturadalla. Jokaiselle pelaajalle oli tietysti tuotu perinteiset joulupussitkin ihan Korvatunturilta asti.

Supermikro-ja mikrojoukkueet ovat harjoitelleet syksyn ajan 1-3 kertaa viikossa. Koripalloa on opittu hauskojen leikkien ja pelien avulla. Valmentajina ovat toimineet Susan Demirtas, Meri Gerasimoff, Timo Tervo, Sanna Sinisalo ja Sanna Kotkaslahti. Joukkueet ovat harjoitelleet erikseen ja sekaryhmissä. Tämä on mahdolllistanut mm. sen, että sisarukset ovat olleet yhdessä harjoituksissa.

EasySport-toiminta on Pakilan Visan ja Helsingin kaupungin liikuntaviraston yhteistyössä pyörittämää iltapäivätoimintaa. Visalla on kaksi korisryhmää Maunulassa ja kaksi Suomalais-Venäläisellä koululla. Lisäksi Visalla on jalkapalloryhmä Soinisen koulussa. Tämä ryhmä kävi omissa päättäjäisissään HJK:n liigamestarijoukkueen vieraana Sonera Stadionilla joulukuun alussa.