Salibandyn aluesarjojen lopputurnaus Visan juhlaa

27.4.2014

Lauantaina 26.4 Campo-Sport Centerissä pelattiin salibandyn aluesarjojen lopputurnaus. Visan miehet pelasivat alueliigan ja miesten kakkosjoukkue aluedivisioonan loppuottelussa.

Päivän aluksi ratkottiin aluedivisioonan mitalistit. PakVi II selvisi finaaliin kukistamalla puolivälierässä Tapanilan Erä II:n rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 5-4 ja välierässä Ylämummon 10-6. Loppuottelussa joukkue kohtasi Nissbacka Innebandyn, joka oli jo alkulohkosta tuttu - aiemmista kohtaamisista kaksi oli päättynyt PakVi II:n voittoon ja yhdestä nikinmäkeläiset poistuivat voittajina.

PakVi II pääsi avauserässä 3-0-johtoon, joskin NIB kavensi ennen erätaukoa taukolukemiksi 3-1. Toisen erän alussa NIB pääsi maalin päähän, mutta PakVi II takoi erän lähestyessä loppuaan taululle parhaimmillaan 6-2-johdon, eikä vastustaja päässyt enää uhkaamaan Visan mestaruutta, vaikka yhden kavennusmaalin puoli minuuttia ennen loppua tekivätkin. PakVi II voitti aluedivisioonan mestaruuden lukemin 6-3.

Aluedivisioonan lopulliset sijoitukset
Kultaa:Pakilan Visa II
Hopeaa: Nissbacka Innebandy
Pronssia: Järvenpään Senaattorit

Alueliigan finaaliin runkosarjassa toiseksi tullut PakVi selvisi pudottamalla välierissä Kauklahden Dynamon voitoin 2-0 (11-8, 13-9). Vastustajaksi tuli Pauhu, joka pudotti välierissä runkosarjan voittaneen ECG:n voitoin 2-1. Runkosarjan ottelut päättyivät kaikki PakVin voittoon, eikä lopputurnaus tuottanut poikkeusta, vaan kultamitalit matkasivat Pakilaan finaalin päätyttyä 6-3.