Koripallojunioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin 27.4.

27.4.2014


Kauden 2013-2014 virallisia päättäjäisiä vietettiin Mäkelänrinteen palloiluhallissa sunnuntaina 27.4.

Päivän ohjelma koostui 3:3-otteluista, vaparikisoista, uimisesta sekä tietenkin palkintojenjaosta. Liikuntakerholaisille oli järjestetty omaa toimintaa temppuradan merkeissä. Viime vuotiseen tapaan päivän järjestelyissä oli erinomaisesti apuna naisten joukkue. Tästä suuri kiitos heille.

Lisää kuvia tapahtumasta tästä linkistä...

 

Pakilan Visan koripallon palkitut kaudella 2013–2014

Tsempparit:

Joukkueen tsemppari on osoittanut joukkueessaan kiitettävää aktiivisuutta ja täsmällisyyttä. Lisäksi hän on osoittanut esimerkillistä joukkuehenkeä ottamalla pelikaverit huomioon kaikissa tilanteissa.

A-pojat: Anton Äijälä

B-pojat: Simo Sievänen

C-pojat: Eino Haakana

B-tytöt: Joanna Revonlinna

C-tytöt: Emma Kauppinen

 

Hyvä joukkuekaveri:

Hyvä joukkuekaveri on kannustanut toisia pelaajia tasapuolisesti, ollut ystävällinen kaikille, käynyt treeneissä aktiivisesti ja ollut asenteeltaan positiivinen, iloinen ja reipas.

A-pojat: Tuomas Toivonen

B-pojat: Markus Varpa

C-pojat: Niilo Kotkaslahti

B-tytöt: Vilja Wahlbom

C-tytöt: Emma Kauppinen

 

Vuoden ”ilopilleri”:

Vuoden "ilopilleri" on ollut paitsi aina iloisella mielellä, myös luonut positiivisella asenteellaan ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Hän ottaa kaikki joukkueen pelaajat tasavertaisesti huomioon. Hänen seurassaan on kiva olla.

Jesse Peltola

Elsa Almusa

 

Vuoden nuori valmentaja:

Vuoden nuori valmentaja on omalla panoksellaan edistänyt seuran kasvua. Hän on lisäksi esimerkillisellä tavalla ottanut vastuuta nuoremmista junioripelaajista. Hän on lisäksi ollut kiinnostunut
kehittämään itseään ohjaajana.

Timo Tervo

 

Vuoden tyttö- ja poikajuniori:

Vuoden tyttö- ja poikajuniori on osoittanut Pakilan Visassa kiitettävää aktiivisuutta. Hän on myös toiminut hienona esimerkkinä muille seuran pelaajille. Lisäksi hän on ollut tärkeä pelaaja joukkueelle.

Vuoden tyttöjuniori: Veera Elo

Vuoden poikajuniori: Toni Backman