1-2 vuotiaiden Tenavaliikkarit

Arabianrannan 1-2v. tenavaliikkarilaisia 2017-2018.
Pakilan 1-2v. tenavaliikkarilaisia 2016-2017.
Mäkelänrinteen 1-2v. tenavaliikkarilaisia 2016-2017.

Tenavaliikkari on tarkoitettu 1-2- vuotiaille naperoille, jotka osaavat jo kävellä ilman tukea. Liikkari kokoontuu kerran viikossa syksyn 2018 ja kevään 2019 ajan. Liikkari on suunnattu lapsille, mutta joka kerta tulisi aikuisen olla lapsen mukana. Kyseessä ei kuitenkaan ole "äiti-lapsi" jumppa. Vanhemman mukanaolo varmistaa jokaisen lapsen turvallisen leikkimisen.

Kerhon tarkoituksena on tutustua tähän kiehtovaan maailmaan liikunnan muodossa. Kukin lapsi saa osallistua taitojensa ja kiinnostuksensa mukaan erilaisiin liikkeisiin ja välineisiin. Tutustumme omaan kehoon ja harjoittelemme mitä kaikkea sen avulla voimmekaan tehdä. Koemme onnistumisia ja oivalluksia turvallisessa ympäristössä. Tässä kerhossa saa mennä ja kokeilla.

Kerho maksaa Mäkipellontiellä 70€ syksy ja 70 € kevät, Paloheinässä 80€ syksy ja 80€ kevät sekä Mäkelänrinteessä 85€ syksy ja 85 € kevät. Maksu sisältää kerhon lisäksi lapsille vakuutuksen. Lasku maksetaan vasta kahden tutustumiskerran jälkeen.

Varusteiksi riittävät sisävaatteet. Lapsen liikkumisen mukaan voi harkita T-paitaa ja shortseja. Erillisiä sisäkenkiä ei välttämättä tarvitse puhtaat lenkkarit tai sisätossut käyvät. Kerhoon voi tulla myös paljain jaloin.

Kuhunkin tenavaliikkarin ryhmiin otetaan mukaan 15 ensiksi ilmoittautunutta lasta / aikuista.