Seuratuotteet

KORIPALLO:

PAKILAN VISAN JA KORISPISTEEN YHTEISTYÖ

Pakilan Visa ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä Seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. HUOM! Myös vanhemmat / muut tutut voivat tilata tuotteita.

 

Korispiste sijaitsee Malmilla aivan juna-aseman vieressä.

Yhteystiedot ja aukioloajat:

Korispiste

www.korispiste.fi

korispiste@korispiste.fi

puh. 010 470 6330

Malminkaari 9, 00700 Helsinki

Tarkista aukioloajat Korispisteen nettisivuilta.

 

Pakilan Visan seuratuotteet ja niiden yksittäishinnat näkyvät tuote-esittelyn yhteydessä. 

Seuratuotteiden hankinnasta tarkemmin korispisteen nettisivuilla:
https://www.korispiste.fi/seurojen-tuotteet/pakilan-visa/

 

Joukkuetilaukset - joukkuehinta (ryhmätilaus)

- Tuotteita voi tilata joukkueittain, jolloin tuotehintoina käytetään kunkin tuotteen kohdalla olevaa edullisempaa joukkuehintaa.

- Joukkuetilauksen tekee joukkueen edustaja, joka kerää yhteen kaikkien haluamat tuotteet ja toimittaa tilauksen kootusti Korispisteeseen.

- Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 3-4 viikkoa. Toimitusajasta ilmoitetaan tarkemmin tilauksen yhteydessä.

Yksittäistilaukset - yksittäishinta

- Yksittäistilaukset tehdään henkilökohtaisesti Korispisteeseen joko paikan päällä, verkkokaupan kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostitse.

- Yksittäiskappaleiden toimitusaika riippuu tuotteiden varastotilanteesta ja kunkin tuotteen merkkaustavasta. Tuote voi olla saatavilla heti, tai se on erikseen tilattava ja merkkautettava. Toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

- Mikäli tuotetta ei ole heti saatavilla ja sen toimitus tapahtuu esim. seuraavan Korispisteen saaman joukkuetilauksen tai seuratilauksen yhteydessä, tilaukseen sovelletaan myös joukkue- tai seuratilauksen hintaa.

- Yksittäistilauksen tuotteet maksetaan / laskutetaan pääsäänöisesti tilauksen yhteydessä, ellei toisin sovita. Tuotteet noudetaan Korispisteestä tai ne voidaan toimittaa asiakkaalle Korispisteen verkkokaupan toimitusehtojen mukaisesti.

Pakilan Visan seuralogon käyttö

- Pakilan Visan tuotteissa on mahdollista käyttää muutakin seuralogoa kuin sitä, mikä on esillä tuotteen kuvassa. Käytettävissä olevat logo ovat esiteltyinä erillisessä liitteessä.

- Samat tuotteet voivat olla erihintaisia eri logoilla merkattuina niiden toteutustavasta ja siitä aiheutuneista kustannuksista johtuen. Visan seuratuotteiden kuvien kohdalla on ilmoitettu kunkin tuotteen hinta siinä kuvassa olevan logon kanssa. Tuotteen hinta saattaa nousta 1-5€ logosta riippuen.

- Seuratilauksissa on käytettävä ainoastaan ko tilauksessa ilmoitettua logoa. Mikäli seuratilauksen yhteydessä haluaa tilata tuotteen toisella logolla on siitä maksettava ko tuotteen yksittäishinta.

- Joukkuetilauksissa on joukkuehinnan saadakseen kaikki saman tuotteen merkkaukset oltava samanlaisia.

Muut mahdolliset seuratuotteet

- Joukkueilla on mahdollisuus tilata Korispisteestä muitakin seuran logolla varustettuja tuotteita kuin ne, jotka ovat esiteltyinä. Näiden tuotteiden hinta määritellään tapauskohtaisesti

Seuratuotteiden personoinnit

- Seuratuotteisiin on mahdollista painattaa myös esim. nimi, numero tai nimikirjaimet. Merkkauksista sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä ja ne hinnoitellaan Korispisteen hinnoitteluperiaatteiden mukaisesti.