Seuratuotteet

KORIPALLO:

PAKILAN VISAN JA KORISPISTEEN YHTEISTYÖ

Pakilan Visa ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä Seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. HUOM! Myös vanhemmat / muut tutut voivat tilata tuotteita.

Yhteistyökumppanimme  Korispiste tarjoaa seuramme jäsenille perheineen seura-alennuksia myymälässään seuraavasti:

  • kengät ja pallot -20%
  • pääsääntöisesti muut tuotteet -15%
  • koritelineet, Susijengituotteet -10%
  • muut yksittäiset poikkeukset
  • seura-alennukset normaalihintaisista tuotteista

Korispiste sijaitsee Malmilla aivan juna-aseman vieressä.

 Yhteystiedot ja aukioloajat:

Korispiste

www.korispiste.fi

korispiste@korispiste.fi

puh. 010 470 6330

Malminkaari 9, 00700 Helsinki

Avoinna:

  • ma-pe: klo 10-20
  • la: klo 10-17
  • su: klo 12-17

 

Pakilan Visan seuratuotteet ja niiden hinnat (sekä yksittäin, että ryhmäkohtaisesti hankittuina) näkyvät tuote-esittelyn yhteydessä. Tuotteet on valmiiksi hinnoiteltu seurahinnoin, joten niistä ei tule enää seura-alennusta.

Seuratuotteita voi hankkia kolmella eri tavalla - seuratilauksena,joukkue ja yksittäistilauksena. Hankintaperiaatteet kussakin tapauksessa on esitetty alla.

Pakilan Visan seuratuotteiden vaihtoehtoiset tilausmahdollisuudet

Seuratilaukset – edullisin tapa hankkia seuratuotteet

- Edullisin hankintatapa on seuratilaus, joka voidaan järjestää 1-4 kertaa pelikauden aikana. Seuratilauksesta informoidaan kulloinkin etukäteen ja ohjeistetaan tapauskohtaisesti niin tilauksen jättämisen, kuin maksun suhteen.

Pakilan Visan yhteyshenkilönä seuratilauksissa toimii Jaakko Revonlinna
 

Joukkuetilaukset - joukkuehinta

- Tuotteita voi tilata joukkueittain, jolloin tuotehintoina käytetään kunkin tuotteen kohdalla olevaa edullisempaa joukkuehintaa.

- Joukkuetilauksen tekee joukkueen edustaja, joka kerää yhteen kaikkien haluamat tuotteet ja toimittaa tilauksen kootusti Korispisteeseen.

- Jotta tilaukseen sovelletaan joukkuehintoja, on siinä oltava vähintään viisi samaa tuotetta tai vähintään kymmenen yksittäistä tuotetta ja ne laskutetaan kerralla joukkueen edustajalta.

- Alle 500€:n tilaukset maksetaan 10 vrk:n maksuajalla valmistumisilmoituksesta laskien. Yli 500€:n kertatilauksissa puolet kokonaissummasta maksetaan tilauksen yhteydessä ja toinen puolikas 10 vrk:n maksuajalla valmistumisilmoituksesta.

- Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 3-4 viikkoa. Toimitusajasta ilmoitetaan tarkemmin tilauksen yhteydessä.

- Joukkuetilauksissa on mahdollista käyttää ladattavaa tilauslomaketta, joka toimitetaan Korispisteeseen. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse, jolloin tulee ilmetä tilauslomakkeessa pyydetyt asiat.

Yksittäistilaukset - yksittäishinta

- Yksittäistilaukset tehdään henkilökohtaisesti Korispisteeseen joko paikan päällä, verkkokaupan kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostitse.

- Yksittäiskappaleiden toimitusaika riippuu tuotteiden varastotilanteesta ja kunkin tuotteen merkkaustavasta. Tuote voi olla saatavilla heti, tai se on erikseen tilattava ja merkkautettava. Toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

- Mikäli tuotetta ei ole heti saatavilla ja sen toimitus tapahtuu esim. seuraavan Korispisteen saaman joukkuetilauksen tai seuratilauksen yhteydessä, tilaukseen sovelletaan myös joukkue- tai seuratilauksen hintaa.

- Yksittäistilauksen tuotteet maksetaan / laskutetaan pääsäänöisesti tilauksen yhteydessä, ellei toisin sovita. Tuotteet noudetaan Korispisteestä tai ne voidaan toimittaa asiakkaalle Korispisteen verkkokaupan toimitusehtojen mukaisesti.

Pakilan Visan seuralogon käyttö

- Pakilan Visan tuotteissa on mahdollista käyttää muutakin seuralogoa kuin sitä, mikä on esillä tuotteen kuvassa. Käytettävissä olevat logo ovat esiteltyinä erillisessä liitteessä.

- Samat tuotteet voivat olla erihintaisia eri logoilla merkattuina niiden toteutustavasta ja siitä aiheutuneista kustannuksista johtuen. Visan seuratuotteiden kuvien kohdalla on ilmoitettu kunkin tuotteen hinta siinä kuvassa olevan logon kanssa. Tuotteen hinta saattaa nousta 1-5€ logosta riippuen.

- Seuratilauksissa on käytettävä ainoastaan ko tilauksessa ilmoitettua logoa. Mikäli seuratilauksen yhteydessä haluaa tilata tuotteen toisella logolla on siitä maksettava ko tuotteen yksittäishinta.

- Joukkuetilauksissa on joukkuehinnan saadakseen kaikki saman tuotteen merkkaukset oltava samanlaisia.

Muut mahdolliset seuratuotteet

- Joukkueilla on oikeus tilata Korispisteestä muitakin seuran logolla varustettuja tuotteita kuin ne, jotka ovat esiteltyinä. Näiden tuotteiden hinta määritellään tapauskohtaisesti

Seuratuotteiden personoinnit

- Seuratuotteisiin on mahdollista painattaa myös esim. nimi, numero tai nimikirjaimet. Merkkauksista sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä ja ne hinnoitellaan Korispisteen hinnoitteluperiaatteiden mukaisesti.

Tästä linkistä Korispisteen Pakilan Visa tuotesivulle....