Yleisurheilukoulu

Pakilan Visan yleisurheilukoulu

YLEISURHEILUKOULU 2023

 

Ilmoittautuminen on nyt avattu! Katso myclub-ilmoittautumislinkki alta. 
 

Mikäli myclub-ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteys ari.elo(at)kolumbus.fi. 

 

Haluatko ohjaajaksi yleisurheilukouluun? 

Oletko innostunut lasten ohjaamisesta ja sinulla on lajitaustaa yleisurheilusta? Ohjauksesta maksetaan palkkio. 

Jos kiinnostuit, ota yhteys yleisurheilu@pakilanvisa.fi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERVETULOA PAKILAN VISAN SUOSITTUUN YLEISURHEILUKOULUUN! 

 

 

Pakilan Visan yleisurheilutoiminta on matalan kynnyksen yleisurheilutoimintaa, jossa pääpainona on eri yleisurheilulajien kokeileminen, liikunnallisten elämyksien saaminen ja muun liikuntatoiminnan tai harrastuksen harjoittelun tukeminen. Rajatut osallistujamäärät ja riittävä määrä ohjaajia takaavat laadukkaan toiminnan, jossa on koko tunnin edestä LIIKETTÄ ja jossa jokainen lapsi saa huomiota ja onnistumisen kokemuksia. 
Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja ja perusmotorisia taitoja ikätasoon soveltuvin välinein. 

Kaikki harjoitukset pidetään Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukentällä. Harjoituksia on 11 kertaa seuraavasti: kevätkaudella harjoitellaan 6 kertaa ja syyskaudella 5 kertaa. 

 

YLEISURHEILUKOULU: 


RYHMÄT:

6−8-vuotiaat:
RYHMÄ 1: maanantaisin klo 17:30−18:30 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 8.5.2023. Syyskauden aloitus 7.8.

RYHMÄ 2: maanantaisin klo 18.30-19.30 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 8.5.2023. Syyskauden aloitus 7.8.

RYHMÄ 3: keskiviikkoiisin klo 17:00−18:00 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 10.5.2023. Syyskauden aloitus 9.8.

RYHMÄ 4: keskiviikkoisin klo 18:00−19:00 Pirkkolan urheilupuisto yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 10.5.2023. Syyskauden aloitus 9.8.

9−12-vuotiaat:
Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 19:00−20:00 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 10.5.2023. Syyskauden aloitus 9.8.

 
Yleisurheilukoulun hinta on 95 euroa joka sisältää ohjauksen, välineet ja pakollisen seuran jäsenmaksun 20 euroa sekä If:n vakuutuksen. Jos olet jo Pakilan Visan jäsen, ota ilmoittautumisen jälkeen yhteys ari.elo(at)kolumbus.fi niin saat uuden laskun. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran ja se on voimassa kalenterivuoden kerrallaan kaikissa Visan lajeissa.

Katso myös Visan kesän päiväleirit! Yleisurheilukoulun osallistujille leiriviikko 155 euroa! https://www.pakilanvisa.fi/kesaleirit/

 

Laskun yleisurheilukoulusta saat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuessa ilmoita järjestelmään lapsen nimi ja synt.vuosi. 

Ohjaajat: Venla Mikkelä, Vilma Mäkelä, Aleksi Partti, Antti Karjalainen, Sofia Pihlgren. Yu-koulun rehtori liikunnanopettaja Annamari Jääskeläinen. Kaikki ohjaajat ovat koulutettuja yleisurheiluohjaajia. 

 

 

Tiedustelut: Annamari Jääskeläinen, yleisurheilu(at)pakilanvisa.fi

Mikäli on ongelmia myclubiin kirjautumisen kanssa, ota yhteys ari.elo(at)kolumbus.fi

Tiedustelut: Annamari Jääskeläinen, yleisurheilu(at)pakilanvisa.fi. 
Myclub-asiat: ari.elo(at)kolumbus.fi

LUE TARKASTI ILMOITTAUTUMISOHJEET ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Jos lapsesi on kuluvalla kaudella jo mukana Pakilan Visan toiminnassa (yleisurheilu, salibandy ja koripallo) tai jos lapsesi oli aiempina vuosina lasten päiväleirillä toimi näin:

 1. Valitse haluamasi ryhmä ” Ilmoittaudu nyt” painikkeella.

 2. Kirjaudu sisään lapsesi nimellä olevilla käyttäjätunnuksilla. Jos tunnuksesi on unohtunut klikkaa kirjautumisikkunan alapuolella olevaa tekstiä "Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut" ja toimi ruudun ohjeen mukaan.

 3. Klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Ilmoittaudu nyt” – painiketta.

 4. Klikkaa "Vahvista osallistuminen" -painiketta.

 5. Näet laskun "Näytä lasku" tekstiä klikkaamalla Saat ilmoittautumisen varmennuksen sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos lapsesi ei ole vielä mukana Pakilan Visan toiminnassa, toimi näin:

 1. Valitse haluamasi ryhmä ” Ilmoittaudu nyt” painikkeella.

 2. Klikkaa sivun alaosan ”Uusi jäsen” - laatikosta ”Rekisteröidy” - painiketta.

 3. Täytä lapsen tiedot. Jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, täytä sähköpostikenttään oma sähköpostiosoitteesi. Jos lapsella on oma sähköpostiosoite, muista myös täyttää huoltajan tietoihin sähköpostiosoite. Kaikki tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Täytä myös kohdat KÄYTTÄJÄTUNNUS ja SALASANA (siis omavalintainen käyttäjätunnus ja salasana) ja laita ne muistiin.

 4. Klikkaa ”Tallenna ja jatka” – painiketta.

 5. Klikkaa "Ilmoittaudu nyt" - painiketta.

 6. Klikkaa "Vahvista osallistuminen" -painiketta.

 7. Näet laskun "Näytä lasku" tekstiä klikkaamalla Saat ilmoittautumisen varmennuksen sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Heikki Suomeen p. 0400 - 607595.