Yleisurheilukoulu

Yleisurheilukoulun kesäkausi 2020

 

TERVETULOA PAKILAN VISAN SUOSITTUUN YLEISURHEILUKOULUUN! 

 

 

Pakilan Visan yleisurheilutoiminta on matalan kynnyksen yleisurheilutoimintaa, jossa pääpainona on eri yleisurheilulajien kokeileminen, liikunnallisten elämyksien saaminen ja muun liikuntatoiminnan tai harrastuksen harjoittelun tukeminen. Rajatut osallistujamäärät ja riittävä määrä ohjaajia takaavat laadukkaan toiminnan, jossa on koko tunnin edestä LIIKETTÄ ja jossa jokainen lapsi saa huomiota ja onnistumisen kokemuksia. 
Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja ja perusmotorisia taitoja ikätasoon soveltuvin välinein. 

Kaikki kesäkauden harjoitukset pidetään Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukentällä. Harjoituksia on 11 kertaa seuraavasti: 6 viikkoa touko-kesäkuussa ja 5 viikkoa elo-syyskuussa. Kesällä pidetään tauko. Molempien kausien päätteeksi pidetään pienet seurakisat, joissa voi seurata omaa kehitystä. Toukokuussa on myös mahdollisuus osallistua maastojuoksukilpailuun Paloheinässä. Seuraa nettisivujamme. 

 


RYHMÄT:

6−8-vuotiaat:
RYHMÄ 1: maanantaisin klo 17:30−18:30 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 
RYHMÄ 2: maanantaisin klo 18.30-19.30 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 
RYHMÄ 3: keskiviikkoiisin klo 17:00−18:00 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 
RYHMÄ 4: keskiviikkoisin klo 18:00−19:00 Pirkkolan urheilupuisto yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 

9−12-vuotiaat:
Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 19:00−20:00 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 

 
Yleisurheilukoulun hinta on 98 euroa joka sisältää ohjauksen, välineet ja pakollisen seuran jäsenmaksun 20 euroa sekä If:n vakuutuksen. Jos olet jo Pakilan Visan jäsen, ota ilmoittautumisen jälkeen yhteys ari.elo(at)kolumbus.fi niin saat uuden laskun. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran ja se on voimassa kalenterivuoden kerrallaan kaikissa Visan lajeissa. 

Laskun yleisurheilukoulusta saat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuessa ilmoita järjestelmään lapsen nimi ja synt.vuosi. Ilmoittautuminen avataan 1.3.2020.  

 

Ohjaajat: Elina Jantunen, Vilma Mäkelä ja Annamari Jääskeläinen

 

Tiedustelut: Annamari Jääskeläinen, yleisurheilu(at)pakilanvisa.fi

Tiedustelut: Annamari Jääskeläinen, yleisurheilu(at)pakilanvisa.fi. 

LUE TARKASTI ILMOITTAUTUMISOHJEET ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Jos lapsesi on kuluvalla kaudella jo mukana Pakilan Visan toiminnassa (yleisurheilu, salibandy ja koripallo) tai jos lapsesi oli aiempina vuosina lasten päiväleirillä toimi näin:

 1. Valitse haluamasi ryhmä ” Ilmoittaudu nyt” painikkeella.

 2. Kirjaudu sisään lapsesi nimellä olevilla käyttäjätunnuksilla. Jos tunnuksesi on unohtunut klikkaa kirjautumisikkunan alapuolella olevaa tekstiä "Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut" ja toimi ruudun ohjeen mukaan.

 3. Klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Ilmoittaudu nyt” – painiketta.

 4. Klikkaa "Vahvista osallistuminen" -painiketta.

 5. Näet laskun "Näytä lasku" tekstiä klikkaamalla Saat ilmoittautumisen varmennuksen sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos lapsesi ei ole vielä mukana Pakilan Visan toiminnassa, toimi näin:

 1. Valitse haluamasi ryhmä ” Ilmoittaudu nyt” painikkeella.

 2. Klikkaa sivun alaosan ”Uusi jäsen” - laatikosta ”Rekisteröidy” - painiketta.

 3. Täytä lapsen tiedot. Jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, täytä sähköpostikenttään oma sähköpostiosoitteesi. Jos lapsella on oma sähköpostiosoite, muista myös täyttää huoltajan tietoihin sähköpostiosoite. Kaikki tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Täytä myös kohdat KÄYTTÄJÄTUNNUS ja SALASANA (siis omavalintainen käyttäjätunnus ja salasana) ja laita ne muistiin.

 4. Klikkaa ”Tallenna ja jatka” – painiketta.

 5. Klikkaa "Ilmoittaudu nyt" - painiketta.

 6. Klikkaa "Vahvista osallistuminen" -painiketta.

 7. Näet laskun "Näytä lasku" tekstiä klikkaamalla Saat ilmoittautumisen varmennuksen sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Heikki Suomeen p. 0400 - 607595.