Yleisurheilukoulu

Pakilan Visan yleisurheilukoulu

 

YLEISURHEILUKOULU KESÄ 2024!!!!

 

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 1.3. KLO 7.00! 

 

Pakilan Visan yleisurheilutoiminta on matalan kynnyksen yleisurheilutoimintaa, jossa pääpainona on eri yleisurheilulajien kokeileminen, liikunnallisten elämyksien saaminen ja muun liikuntatoiminnan/harjoittelun tukeminen.
 

Rajatut osallistujamäärät ja riittävä määrä ohjaajia takaavat laadukkaan toiminnan, jossa on koko tunnin edestä LIIKETTÄ ja jossa jokainen lapsi saa huomiota ja onnistumisen kokemuksia. 
Yleisurheilukoulussa harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja ja perusmotorisia taitoja ikätasoon soveltuvin välinein. 

Kaikki harjoitukset pidetään Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukentällä. Harjoituksia on 11 kertaa seuraavasti: kevätkaudella harjoitellaan 6 kertaa ja syyskaudella 5 kertaa. 

 

YLEISURHEILUKOULU: 


RYHMÄT:

6−8-vuotiaat:
RYHMÄ 1: maanantaisin klo 17:30−18:30 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 6.5.2024.

RYHMÄ 2: maanantaisin klo 18.30-19.30 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 6.5.2024 

RYHMÄ 3: keskiviikkoiisin klo 17:00−18:00 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 8.5.2024.

RYHMÄ 4: keskiviikkoisin klo 18:00−19:00 Pirkkolan urheilupuisto yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 8.5.2024.

9−12-vuotiaat:
Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 19:00−20:00 Pirkkolan urheilupuiston yleisurheilukenttä. Ensimmäinen kokoontuminen 8.5.2024.

 
Yleisurheilukoulun hinta on 97 euroa joka sisältää ohjauksen, välineet ja pakollisen seuran jäsenmaksun 20 euroa sekä If:n vakuutuksen. Jos olet jo Pakilan Visan jäsen, maksa vain yleisurheilukoulumaksu 77 €! Jäsenmaksu maksetaan vain kerran ja se on voimassa kalenterivuoden kerrallaan kaikissa Visan lajeissa.

Katso myös Visan kesän päiväleirit! https://www.pakilanvisa.fi/kesaleirit/

 

Laskun yleisurheilukoulusta saat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuessa ilmoita järjestelmään lapsen nimi ja synt.vuosi. 

Ohjaajat: Venla Mikkelä, Viljami Lestinen, Henrik Lounela. Yu-koulun rehtori liikunnanopettaja Annamari Jääskeläinen. Kaikki ohjaajat ovat koulutettuja yleisurheiluohjaajia. 

 

 

YLEISURHEILUKOULUN TALVIKAUSI 2023-24

 

Tervetuloa jatkamaan yleisurheiluharrastusta myös talvikaudella! 


Torstaisin klo 17.00-18.30 Pakilan peruskoululla Halkosuontie 88. 
Ryhmä on tarkoitettu 1.-3.-luokkalaisille. 

Ensimmäinen kerta 21.9.2023 ja viimeinen 2.5.2024. 
(EI: 14.12., 21.12., 28.12., 4.1., 22.2., 25.4.) 

SIsäliikuntavarustus ja juomapullo. 

Tunneilla harjoitellaan sali- ja ulkoympäristössä (alkusyksystä ja loppukeväästä ulkomahdollisuus) eri yleisurheilulajeja. Lisäksi koordinaatiota ja vartalonhallintaa, leikkejä ja kisailuja. 

Tervetuloa uudet mukaan kevätkaudelle! 
Hinta kevätkaudelta: 100 € (+ 20 € seuran jäsenmaksu, ks. alla) 

 

Ohjaajat: Viljami Lestinen ja Henrik Lounela. Ohjaajilla on lasten yleisurheiluohjaajatutkinto ja he yleisurheilevat itsekin. 
 

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Vuoden 2024 jäsenmaksulla voit osallistua myös kesän yu-kouluun ja kesäleireille. 

ILMOITTAUDU MYCLUBIN KAUTTA ALLA. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jolloin ota yhteys yleisurheilu@pakilanvisa.fi. 

HUOM! Sisäänkäynti punaisen rakennuksen sivusta (ei pääovi) alapuolelta (ei yläpuolelta Nutan kautta). Ovi on lukossa, ja ohjaajat tulevat aina viim. 16.50. Mikäli myöhästyt ja ovi on kiinni, soita 045 153 1166. 

Tiedustelut: yleisurheilu@pakilanvisa.fi 

 

 

 

 

 

 

Tiedustelut: Annamari Jääskeläinen, yleisurheilu(at)pakilanvisa.fi

Mikäli on ongelmia myclubiin kirjautumisen kanssa, ota yhteys ari.elo(at)kolumbus.fi

Tiedustelut: Annamari Jääskeläinen, yleisurheilu(at)pakilanvisa.fi. 
Myclub-asiat: ari.elo(at)kolumbus.fi

LUE TARKASTI ILMOITTAUTUMISOHJEET ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Jos lapsesi on kuluvalla kaudella jo mukana Pakilan Visan toiminnassa (yleisurheilu, salibandy ja koripallo) tai jos lapsesi oli aiempina vuosina lasten päiväleirillä toimi näin:

 1. Valitse haluamasi ryhmä ” Ilmoittaudu nyt” painikkeella.

 2. Kirjaudu sisään lapsesi nimellä olevilla käyttäjätunnuksilla. Jos tunnuksesi on unohtunut klikkaa kirjautumisikkunan alapuolella olevaa tekstiä "Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut" ja toimi ruudun ohjeen mukaan.

 3. Klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Ilmoittaudu nyt” – painiketta.

 4. Klikkaa "Vahvista osallistuminen" -painiketta.

 5. Näet laskun "Näytä lasku" tekstiä klikkaamalla Saat ilmoittautumisen varmennuksen sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos lapsesi ei ole vielä mukana Pakilan Visan toiminnassa, toimi näin:

 1. Valitse haluamasi ryhmä ” Ilmoittaudu nyt” painikkeella.

 2. Klikkaa sivun alaosan ”Uusi jäsen” - laatikosta ”Rekisteröidy” - painiketta.

 3. Täytä lapsen tiedot. Jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, täytä sähköpostikenttään oma sähköpostiosoitteesi. Jos lapsella on oma sähköpostiosoite, muista myös täyttää huoltajan tietoihin sähköpostiosoite. Kaikki tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Täytä myös kohdat KÄYTTÄJÄTUNNUS ja SALASANA (siis omavalintainen käyttäjätunnus ja salasana) ja laita ne muistiin.

 4. Klikkaa ”Tallenna ja jatka” – painiketta.

 5. Klikkaa "Ilmoittaudu nyt" - painiketta.

 6. Klikkaa "Vahvista osallistuminen" -painiketta.

 7. Näet laskun "Näytä lasku" tekstiä klikkaamalla Saat ilmoittautumisen varmennuksen sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Heikki Suomeen p. 0400 - 607595.