Koripallokauden 2011-2012 päättäjäiset

22.4.2012
Junioreiden koriskauden päätösjuhlaa vietettiin Mäkelänrinteessä

Pakilan Visan naisten 1.s joukkue kantoi päävastuun, kun seuran juniorit viettivät kauden päätösjuhlaa Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Ohjelmassa oli tenava- ja palloiluliikkarilaisten temppurata, 3:3 otteluita, heittokilpailuja, palkintojenjako ja uintia. Heittokilpailussa valittiin myös kauden 2011-2012 Pakilan Visan "kultaranne". Kisan voitti A-tyttöjen Peppijaana Ojala. Mukana kaikessa riemussa oli myös seuran nimikkomaskotti kirahvi.

Kauden tyttöjuniorina palkittiin B-tyttöjen Nina Vuori ja poikajuniorina B-poikien Topians Saarenpää. Perinteisesti palkittiin myös seuran ilopillerit sekä vuoden nuori valmentaja. Palkinnot saivat joka joukkueesta myös valmentajien valitsema joukkueen tsemppari ja pelaajien keskuudestaan äänestämä hyvä jengikaveri.
 

Kauden tyttöjuniorina palkittiin B-tyttöjen Nina Vuori ja poikajuniorina B-poikien Topians Saarenpää. Perinteisesti palkittiin myös seuran ilopillerit sekä vuoden nuori valmentaja. Palkinnot saivat joka joukkueesta myös valmentajien valitsema joukkueen tsemppari ja pelaajien keskuudestaan äänestämä hyvä jengikaveri.

 

Pakilan Visan tsempparit ja hyvät jengikaverit kaudella 2011-2012:

Joukkueen tsemppari on osittanut joukkueessa kiitettävää aktiivisuutta ja täsmällisyyttä. Lisäksi hän on osoittanut esimerkillistä joukkuehenkeä ottamalla pelikaverit huomioon kaikissa tilanteissa.

Hyvä jengikaveri on kannustanut toisia pelaajia tasapuolisewsti, ollut ystävällinen kaikille, käynyt treeneissä aktiivisesti ja ollut asenteeltaan positiivinen, iloinen ja reipas.
  TSEMPPARI:   HYVÄ JENGIKAVERI
Tytöt -99/-00 Amanda Oksanen                    Oona Degerlund
B-tytöt -96/-97 Hertta Viskari   Veera Elo
A-tytöt -93/-95 Meri Gerasimoff   Julia Kivinen
C-pojat -98/-99 Jesse Peltola   Simo Sievänen
B-pojat -96/-97 Timo Oksanen   Juho Myllylä
A-pojat -93/-95 Nico Saksi   Topias Saarenpää

 

Pakilan Visan vuoden ilopillerit

Vuoden "ilopilleri" on ollut paitsi aina iloisella mielellä, myös luonut positiivisella asenteellaan ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Hän ottaa kaikki joukkueen pelaajat tasavertaisesti huomioon. Hänen seurassaan on kiva olla.
Tytöt Oona Degerlund
  Oona on innokas harjoittelija, kova ja esimerkillinen työntekijä niin otteluissa kuin harjoituksissa ja aina iloisena pelaajana jaksaa hymyillä ja kannustaa myös muita, vaikka vähän sattuu eikä jaksa edes kunnolla kävellä.
Pojat                Valtteri Elo
  Valtteri on aina hyvätuulinen eikä koskaan arvostele muita pelaajia ja osallistuu todella aktiivisesti harjoituksiin ja peleihin.

 

Vuoden nuori valmentaja

Vuoden nuori valmentaja on omalla panoksellaan edistänyt seuran kasvua. Hän on lisäksi esimerkillisellä tavalla ottanut vastuuta nuoremmista junioripelaajista. Hän on lisäksi ollut kiinnostunut kehittämään itseään ohjaajana.

                        

Sanna Sinisalo
  Sanna on osoittanut kiinnostusta, innostusta ja halua niin joukkueiden kuin seurankin toiminnan kehittämiseen. Hän on panostanut nuorten ja lasten peli-iloon sekä myös muuhun seuralle tärkeään toimintaan.

 

Vuoden tyttö- ja poikajuniori

Vuoden tyttö- ja poikajuniori on osoittanut Pakilan Visassa kiitettävää aktiivisuutta. Hän on toiminut hienona esimerkkinä muille seuran pelaajille. Lisäksi hän on ollut tärkeä pelaaja joukkueelle.
Vuoden tyttöjuniori Nina Vuori
  Nina harjoittelee ja pelaa B-tytöissä. Hän käy tunnollisesti harjoituksissa, harjoittelee tosissaan eikä arvostele joukkuekavereita.
Vuoden poikajuniori Topias Saarenpää
  Topias harjoittelee ja pelaa sekä A-, että B-pojissa. Hän käy tunnollisesti harjoituksissa, on aina hyväntuulinen, harjoittelee tosissaan ja on todella mukava joukkuekavereitaan kohtaan.

 

Kauden 2011-2012 tyttöjuniori Nina Vuori ja poikajuniori Topias Saarenpää