Pojat 1996-1997

 

Joukkue etsii uusia pelaajia

Joukkueeseen otetaan mukaan uusia pelaajia. Runko joukkueesta nousi A-poikiin, mutta innokkaat vielä B-ikäiset pojat kaipaavat pelikavereikseen vähintään yhtä innokkaita miehenalkuja. Jos olet vähänkin pelannut koripalloa ja haluat tulla mukaan koripallon harrastusporukkaan, niin ota yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöihin.

 

Joukkueen yhteystiedot   
Tehtävä:Nimi:E-mail:Puhelin:
ValmentajaErkki Päivärintaerkki.paivarinta(at)hotmail.com044-5707809
YhteyshenkilöAnnikka Hurmehurme.oksanen(at)kolumbus.fi 

1.2.2009
Joukkueelle pronssia Ricoh-turnauksessa

Joukkue osallistui 30.1.-1.2.2009 perinteiseen Ricoh-turnaukseen Vantaalla. Poikien 96 Challenger sarjassa joukkue sijoittui hienosti kolmanneksi voitettuaan pronssiottelussa Kori-80.n joukkueen Keravalta lukemin 52-25.

Ensimmäinen ottelu pelattiin perjantai-iltana Vantaanjoen koululla Wartti-Basketia vastaan. Pojat  olivat hiukan ”jäässä” ja peli oli muutenkin vähän sekaisin. Tuloksena oli 52 pisteen tappio.  Lauantain alkoi ottelulla Porvoon Tarmoa vastaan. Nyt oli valmentajan johdolla kerrattu kuviot ja sovittu pelipaikat ja tulosta syntyi; voitto tuli 27 pisteen erolla.

 

Päivän toinen ottelu pelattiin Sykkiä vastaan. Poikia taisi edellinen ottelu hieman painaa, koska Sykki karkasi ensimmäisessä erässä reiluun johtoon. Toisessa erässä Visa hiukan parempi, mutta kiri ei riittänyt ja tappiota tuli 14 pistettä.

 

Lauantain viimeisessä pelissä oli panoksena pääsy turnauksen pronssipeliin. Tällä kertaa vastaan asettui Kori-80. Pojat pelasivat loistavasti voittaen 28 pisteellä ja tie pronssiotteluun oli varmistettu.

 

Sunnuntaina sitten huilattiin aamupäivällä muiden pelatessa vielä alkusarjan pelejä. Iltapäivän pronssipeliin tuli tuttu vastustaja, Kori-80. Itse pelissä alussa vähän hermoiltiin, koska olihan nyt tarjolla mitalit. Pojilla ei kuitenkaan mennyt ”herne nenään”, vaan pronssimitalit voitettiin 27 pisteen erolla. Pojat pelasivat hienosti joukkueena ja itsekkäät suoritukset olivat jääneet pukuhuoneeseen. Loppuvihellyksen jälkeen tunnelma olikin sitten voiton huumaa itse pojilla ja paikalla olleille vanhemmille. Tunnelma kuitenkin latistui melko pian, koska huomattiin, ettei mitään mitaleja jaetakkaan. No pojat sitten tuumailivat, että se taantuma on iskenyt myös turnausjärjestäjiin. Mutta kun pojat olivat ”suihkussa”, järjestäjät tulivat pyytämään anteeksi, koska olivat unohtaneet palkintojen jaon. Loppujen lopuksi mitalit jaettiin arvokkaasti ja kotimatka mitali kaulassa alkoi.

 

Turnauksessa olivat mukana Topias Saarenpää (4), Samuel Jokela (5), Lauri Tolvanen (10), Jesse Riilas (13), Tomay Ince (14), Juho Myllylä (20), Timo Oksanen (31), Veikko Koskinen (45), Jesper Suojoki (53) ja valmentajana toimi Mikko Laurila.

Tulokset:

Wartti Basket II - Pakilan Visa      69 - 17
Porvoon Tarmo - Pakilan Visa 28 - 55
Pakilan Visa - Kori-80 II 56 - 28
Pronssiottelu:
Pakilan Visa - Kori-80 II 52 - 25

Pojat vielä ilman mitaleita turnauksessa.
Ricoh turnauksen mitali"miehet".

 

Oltiimpa sitä joskus Delfin Basketissakin.
Timo Oksanen taistelee pallosta BC Nokian pelaajaa vastaan.
Mini Delfin turnaukseen osallistuneet pojat valmentajiensa Johannes Lehtosen ja Patrik Friskin kanssa.

 

Silloin joskus, kun olimme alkutaipaleella koriksen oppimisessa. Kuvat otettu 3.2.2007 Paloheinän ala-asteella joukkueen järjestämästä turnauksesta.