75-vuotis historiakirja ja juhlamitali

Osta nyt Pakilan Visan 75-vuotis historiakirja ja Pakilan Visan 75-vuotis kullattu juhlamitali. Saat ne edullisesti yhteishintaan 33 € + postituskulut. Tilauslomake sivun alaosassa.

Voit ostaa myös pelkän kirjan tai pelkän mitalin. Kirjan hinta on 15 € + postituskulut
ja mitalin 20 € + postituskulut.

Pakilan Visan 75-vuotisesta taipaleesta kertova historiateos on 270 sivuinen. Kirja on kerännyt paljon myönteisiä kommentteja. Historian on kirjoittanut Suomen Urheilumuseosäätiön erikoistutkija, FT, dosentti Ossi Viita.

Visan historiasta selviää, miten urheilutoiminta alkoi Pakilassa 1900-luvun alussa. Visan perustamiskuviot vuosina 1935–36 käsitellään perusteellisesti kuten myös ensimmäisen oman toimitilan rakentaminen ja sen käyttö. Normaaleja toimintavuosia Visalla oli perustamisen jälkeen vain muutama. Sota-aika toi poikkeuksia myös urheiluseurojen toimintaan. Visan toiminta oli lähellä päättyä.

Yleisseuratyöosuudessa kunniaa annetaan seuran luottamushenkilöille. Lisäksi siinä esitellään Visan toiminta Suomen Työväen Urheiluliitossa. Seuran monipuolisesta lapsi- ja nuorisotoiminnasta on sivukaupalla tekstiä. Siihen liittyy Enäjärven Kivirannan hankkiminen ja siellä pidetyt kesäleirit. Perusteellisesti käsitellään myös seuran taloutta, erityisesti bingoa ja veikkausasiamiestoimintaa.

Laduilla, kentillä ja saleissa -luvussa ollaan hikisiä! Seuran hiihdon, yleisurheilun, voimistelun, painin, nyrkkeilyn ja painonnoston vaiheet – varsinkin niiden tulo seuraan – tuodaan nimi nimeltä esiin. Seuran monipuolinen palloiluhistoria käsitellään omana kokonaisuutenaan. Mukana ovat pesä-, jalka-, lento- ja koripallo sekä jääkiekko ja jääpallo unohtamatta tietenkään salibandyä, joka on yltänyt hyviin saavutuksiin erityisesti tänä juhlavuotena.

Kirjan hinta on 15 € + postituskulut

Pakilan Visa juhlisti 75-vuotis juhlavuotta julkaisemalla 75-vuotis juhlamitalin. Mitali on kullattu ja se on samantyylinen kuin vuonna 1986 julkaistu pronssinen 50-vuotisjuhlamitali ja vuonna 1996 julkaistu hopeinen 60-vuotisjuhlamitali. Mitalia on tehty 200 kpl. Mitali myydään tervalepästä tehdyssä rasiassa.

Mitalin hinta on 20 € + postituskulut.

Mikäli haluat historiakirjan ja / tai mitalin täytä oheinen tilauslomake ja paina lähetä nappia. Lähetämme tuotteet teille postitse. Lähetyksen mukana seuraa lasku, jolla voitte maksaa tuotteet.

Pakilan Visan 75-vuotis historiakirjan ja juhlamitalin tilauslomake

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.